Λίστα: Τραγούδια που άκουσα και ξανάκουσα μέσα στο 2011

Δεκέμβριος 21st, 2011 § 0 comments

Τα τραγούδια αυτά βγήκαν μέσα στο 2011 (ή έστω στα τέλη του 2010). Τα άκουσα επανηλημένως, είδα και ξαναείδα τα video στο YouTube και μέχρι και τα παδιά μου έχουν μάθει να τα τραγουδάνε… σχεδόν. Περιορίστηκα σε ένα τραγούδι ανά καλλιτέχνη.

Katy Perry ft Kanye West – ET

Το τραγούδι αυτό ήταν καλό και χωρίς τη συμμετοχή του Kanye West. Με τον Kanye έγινε άπαιχτο.  Το δε Video είναι ίσως το καλύτερο της χρονιάς.

Maroon 5 fr Christina Aguilera – Moves Like Jagger

Ο Adam Levine έχει μία από τις καλύτερες αντρικές φωνές που ακούγονται αυτή τη στιγμή. Γι αυτό το λόγο μου αρέσουν τόσο πολύ οι Maroon 5. Δυστυχώς το τελευταίο τους album δεν είχε την επιτυχία που του άξιζε. Και μέσα στο καλοκαίρι βγάζουν αυτό το τραγούδι, και ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα.

Bad Meets Evil ft Bruno Mars – Lighters

Ο Bruno Mars ήταν μέσα στο 2011 από τους λιγότερο lazy ανθρώπους στο χώρο της μουσικής. Αφού κυκλοφόρησε τα singles του (το ένα καλύτερο από το άλλο) συμμετείχε στο νέο πόνημα του Eminem (στον οποίο έχω αδυναμία) με ένα τραγούδι που θα έπρεπε να τύχει περισσότερης προσοχής.

Far East Movement feat Ryan Tedder – Rοcketeer

Όταν ο Bruno Mars δεν γράφει για την πάρτη του, γράφει ακόμη καλύτερα τραγούδια για συναδέρφους του. Στο τραγούδι αυτό συμμετέχει ο άλλος πιο σκληρά εργαζόμενος στο χώρο της μουσικής, ο τραγουδιστής των OneRepublic Ryan Tedder.

Jennifer Lopez feat Pit Bull – On The Floor

Με τη συνδρομή του Νο 1 μαϊντανού για το 2011, η JLo κατάφερε να κάνει το come back που ήθελε. Ρυθμικό κομάτι, αναφορά σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80s και ένα video που θέλεις να το βλέπεις συνέχεια.

Lady Gaga – The Edge Of Glory

Επιτέλους! Ένα τραγούδι που δεν είναι feat. κάποιον. Το δεύτερο album της Lady Gaga το βρήκα πολύ μεγάλη αποτυχία. Από τα λίγα τραγούδια που ξεχώρισα είναι το The Edge of Glory. Οι επιρροές των 80s στο τραγούδι αυτό είναι τόσο εμφανείς, που θα μπορούσε κάλιστα να είναι παραγωγή των Stock Aitken Waterman.

David Guetta feat Usher – Without You

O No 1+ μαϊντανός της χρονιάς έκανε πολλές επιτυχίες. Αυτή όμως ξεχώρισε.

Adele – Rolling In The Deep

Ναι, άλλο τραγούδι της Adele ακούστηκε όσο κανένα άλλο μέσα στο 2011 αλλά εγώ αυτό άκουσα πιο πολύ. Ο ρυθμός του σου κολλάει και δε θες να το ξεχάσεις με τίποτα.

Διαβάζοντας τη λίστα κάποιος που με γνωρίζει θα αναρωτηθεί πού είναι οι Snow Patrol. Η αλήθεια είναι ότι ναι, τους άκουσα πολύ, αλλά πάντα άκουγα ολόκληρο το Fallen Empires χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι. Αν έπρεπε, θα ξεχώριζα το This Isn’t Everything You Are.
Tagged , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Λίστα: Τραγούδια που άκουσα και ξανάκουσα μέσα στο 2011 at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta