Δύο (+1) βιντεάκια και ένα νέο διαδικτυακό βιβλίο

6 Φεβρουαρίου, 2012 § 0 comments

Τις τελευταίες ημέρες τρία νέα πράγματα τράβηξαν την προσοχή μου. Είναι μεταξύ τους άσχετα, αλλά ενδιαφέροντα. Πρόκειται για ένα νέο τραγούδι με το αντίστοιχο βίντεο, ένα trailer και μία προσπάθεια που από όσο ξέρω γίνεται πρώτη φορά (με αυτόν τον τρόπο) στην Ελλάδα.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, η Madonna επιστρέφει. Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της τραγούδι και βίντεο. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, πρόκειται για ένα τραγούδι που σου κολλάει και θυμίζει της παλιές καλές της στιγμές από τα albums Ray of Light και Music. Μαζί της και η Nicky Minaj και η M.I.A όπως εγώ τουλάχιστον δεν την έχω ξαναδεί.

Αν έπρεπε να δω μόνο μία ταινία μέσα στο 2012 (θεωρητικά, γιατί ήδη έχω δει πέντε) αυτή θα ήταν η ταίνία της Marvel The Avengers. Στο Super Bowl προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο νέο trailer, το οποίο υπόσχεται πολλά. Στη συνέχεια η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη trailer με ακόμη περισσότερες νέες σκηνές και μία ατάκα του Tony Stark/Iron Man που θα μείνει:

Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι δημοσιογράφος. Είναι από τις λίγες λογικές φωνές που μπορώ να βρω στο διαδίκτυο και αλλού. Το τελευταίο του εγχείρημα είναι πολύ ενδιαφέρον.Γράφει και δημοσιεύει ένα μυθιστόρημα σε πραγματικό χρόνο. Παρόλο το καταθλιπτικό του θέμα, είναι γραμμένο με αρκετό χιούμορ ώστε να μην είναι βαρύ. Περισσότερα εδώ, ενώ στην προσωπική του ιστοσελίδα ο συγγραφέας απαντάει σε τυχόν απορίες.

BONUS: Μια και ανέφερα το Super Bowl (τον τελκό δηλαδή του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου), εκεί προβλήθηκε και η νέα διαφήμιση της Pepsi. Πρωταγωνιστούν ο Elton John και η νικήτρια του Αμερικανικού X Factor Melanie Amaro (η συμμετοχή στη διαφήμιση είναι μέρος του επάθλου).
Tagged , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Δύο (+1) βιντεάκια και ένα νέο διαδικτυακό βιβλίο at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta