Οι Αδερφοί Μαρξ στο Τσίρκο (1939)

Μάρτιος 7th, 2014 § 0 comments

Η απόφαση ενός κληρονόμου να επενδύσει σε ένα τσίρκο τον έχει αποκόψει από την οικογένειά του, αλλά τον έχει φέρει πιο κοντά στην όμορφη πρωταγωνίστρια. Τα χρέη του στον αδίστακτο δανειστή του θα τον κάνουν να αναζητήσει βοήθεια. Πόσο αποτελεσματική είναι η βοήθεια που δέχεται; Τι σχεδιάζει η αδίστακτη ακροβάτισσα; Και πώς μπορεί να βοηθήσει (χωρίς τη συγκατάθεσή της) η πλούσια θεία;

https://www.youtube.com/watch?v=2lXx6NBt2Cc
Ο Γκράουτσο, ο Τσίκο και ο Χάρπο πάνε Στο Τσίρκο, στην τρίτη ταινία τους με την MGM. Κατά τα γυρίσματα του Στον Ιππόδρομο ο παραγωγός της ταινίας Έρβινγ Θάλμπεργκ πέθανε ξαφνικά, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο στούντιο. Η έλλειψη της καθοδήγησης από έναν σωστό παραγωγό είναι φανερή. Η ταινία ακολουθεί το μοτίβο των δύο προηγούμενων ταινιών. Πάλι βλέπουμε τους Αδερφούς Μαρξ να παίρνουν υπό την προστασία τους ένα ζευγάρι. Ο Γκράουτσο φλερτάρει με μία ανίδεη Μάργκαρετ Ντουμόντ. Ο Τσίκο παίζει πιάνο. Ο Χάρπο παίζει άρπα. Σκηνές στις οποίες γίνεται της τρελής. Παρόλα αυτά όμως, το γλυκό δεν δένει.
Τα περισσότερα αστεία δεν λειτουργούν και δεν βρίσκουν εύκολα τον στόχο τους. Τα επιτυχημένα αστεία είναι ουσιαστικά επανάληψη των προηγούμενων επιτυχιών τους. Τελικά, έχουμε μια ταινία που δεν είναι κακή, αλλά από τους Αδερφούς Μαρξ περιμένουμε περισσότερα.
Το 1939 έβγαλε μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Δυστυχώς, Οι Αδερφοί Μαρξ στο Τσίρκο δεν είναι μία από αυτές.
MarxBrosCircus
Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Οι Αδερφοί Μαρξ στο Τσίρκο (1939) at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta