Προσεχώς: Ένα Σίκουελ Και Ένα Πρίκουελ Για Το Καλοκαίρι του 2015

Νοέμβριος 26th, 2014 § 0 comments

Εν όψει της Ημέρας των Ευχαριστιών, τα στούντιο του Χόλιγουντ βγάζουν σε κυκλοφορία τα τρέιλερ από τις ταινίες που πρόκειται να βγουν μέχρι το καλοκαίρι. Δύο από αυτά τα τρέιλερ τράβηξαν την προσοχή μου. Το ένα το περίμενα, αλλά ήρθε λίγο νωρίτερα. Το άλλο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

image
Το πρώτο Jurassic Park έχει μείνει κλασσικό. Το δεύτερο ήταν μέτριο. Το τρίτο ήταν απαράδεκτο. Δεν είχα λοιπόν προσδοκίες για την τέταρτη ταινία. Το πρώτο τρέιλερ για το Jurassic World είναι εντυπωσιακό. Το καστ είναι πολύ δυνατό. Ίσως δώσω μια ευκαιρία ακόμη στις ταινίες. Είναι μια ταινία πάντως που θα μου ήθελα να δούμε οικογενειακώς, εφόσον βέβαια μπορούν να την δουν μικρά παιδιά. Το πρώτο τρέιλερ το περιμέναμε να βγει την Ημέρα των Ευχαριστιών, τελικά όμως βγήκε δυο μέρες νωρίτερα:
http://youtu.be/A9iI92DQ2xY
Ο Τζο Ράιτ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου ήδη από την Εξιλέωση, μια από τις καλύτερες ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας. Προφανώς έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη των στούντιο, αφού πλέον σκηνοθετεί μια ταινία πολύ μεγαλύτερου προϋπολογισμού από οτιδήποτε άλλο έχει κάνει στο παρελθόν. Η ταινία Pan αναφέρεται στην αρχή του Πίτερ Παν, πριν γίνει το αγόρι που όλοι γνωρίζουμε. Από το καστ ξεχωρίζει ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος είναι αγνώριστος στον ρόλο του Μαυρογένη:
https://www.youtube.com/watch?v=sf1nMWxqzBE
Το μόνο τρέιλερ που περιμένουμε είναι για το Star Wars Episode IV, το οποίο πρόκειται να προβληθεί το Παρασκευοσαββατοκύριακο σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Αμερικής. Εκτός αν η Disney αποφασίσει να κάνει κι αυτή την έκπληξη νωρίτερα.

Tagged , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Προσεχώς: Ένα Σίκουελ Και Ένα Πρίκουελ Για Το Καλοκαίρι του 2015 at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta