Βιβλία: Ένας Πρώτος Στόχος Για Το 2015

30 Δεκεμβρίου, 2014 § 0 comments

Συνήθως φωτογραφίες με στοίβες βιβλίων τις αναρτάμε στην αρχή του καλοκαιριού. Αυτά τα βιβλία όμως με περιμένουν υπομονετικά να τα πιάσω στα χέρια μου, και ελπίζω κάποια από αυτά να τα διαβάσω πριν την αρχή του καλοκαιριού. Αρκεί να τελειώσω πρώτα το βιβλίο που ήδη διαβάζω.

image
Έχω τη αρχή να μην ξεκινάω ένα βιβλίο αν δεν τελειώσω το προηγούμενο. Μόνο τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, ο οποίος χωρίζεται σε τρία μέρη, όταν τέλειωνε ένα μέρος έκανα διάλειμμα και διάβαζα ενδιάμεσα κάποιο Χάρι Πότερ. Όταν ξεκίνησα το Jonathan Strange & Mr Norrell ήταν τέλος καλοκαιριού. Το άφησα στη μέση και το ξαναέπιασα στην αρχή του επόμενου. Στο ενδιάμεσο δεν έπιασα κανένα άλλο βιβλίο. Το μόνο βιβλίο που παράτησα εντελώς ήταν το The Yiddish Policemen’s Union, το οποίο απλά το άφησα όταν τέλειωσε το καλοκαίρι και δεν το ξαναέπιασα.
Στο τέλος του καλοκαιριού ξεκίνησα ένα βιβλίο – τούβλο. Οι πολλές σελίδες δεν με πτόησαν. Ήδη είχα διαβάσει την Καρδερίνα και τα τέσσερα πρώτα βιβλία του A Song Of Ice And Fire. Αλλά το βιβλίο που διαβάζω τώρα είναι στρυφνό και με ζορίζει παρόλη την ενδιαφέρουσα υπόθεση. Το ποιο βιβλίο είναι θα το πω όταν το τελειώσω. Μέχρι τότε θα με περιμένουν ο Ανδριωτάκης, ο Sigler, ο Nesbo και όλοι οι άλλοι.

Tagged , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Βιβλία: Ένας Πρώτος Στόχος Για Το 2015 at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta