Λουίζ Ράινερ: Αποχαιρετισμός Σε Έναν Θρύλο… Και Μια Εποχή

Δεκέμβριος 31st, 2014 § 0 comments

Κατάφερε, πριν ακόμη κλείσει τα τριάντα, να γίνει η πρώτη ηθοποιός που κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου δύο συνεχόμενες χρονιές. Γύρισε την πλάτη της στο σταρ σύστεμ της εποχής. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια εμφανίζονταν σε εκδηλώσεις, παρά την προχωρημένη ηλικία της. Το όνομά της ήταν Λουίζ Ράινερ. Πέθανε σε ηλικία εκατόν τεσσάρων ετών στις 30 Δεκεμβρίου 2014.

image
Για την Λουίζ Ράινερ έχω ξαναγράψει. Έφυγε μόλις δύο εβδομάδες πριν κλείσει τα εκατόν πέντε. Ήταν η τελευταία σταρ της MGM από τη δεκαετία του ΄30 που ζούσε ακόμη. Ήταν, λοιπόν, ο συνδετικός κρίκος των φαν των ταινιών αυτών με εκείνη την εποχή. Δεν αποχαιρετούμε λοιπόν μια σταρ που έφυγε πλήρης ημερών. Αποχαιρετούμε την εποχή που γυρίστηκαν μερικές από τις αγαπημένες μας ταινίες. Η τελευταία σταρ από την δεκαετία του ΄30 που ζει ακόμη είναι η Ολίβια ΝτεΧάβιλαντ, η οποία όμως δεν γύρισε ταινίες με την MGM.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpiftkxtTYpH3IJ-n0xBisgP0
Όταν στις αρχές του Δεκεμβρίου βγήκαν τα βιντεάκια με τις προσωπικότητες του κινηματογράφου που έφυγαν μέσα στη χρονιά, σκεφτόμουν ότι είναι νωρίς ακόμη, και ότι έτσι και σημειώνονταν κάποια σημαντική απώλεια μέσα στον μήνα θα έπρεπε να προσθέσουν τα άτομα στο βιντεάκι. Αναρωτιέμαι πώς θα το χειριστούν το IMDB και το TCM.
image

Tagged , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Λουίζ Ράινερ: Αποχαιρετισμός Σε Έναν Θρύλο… Και Μια Εποχή at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta