Η Δύναμη Ξυπνάει. Ο Ενθουσιασμός Μου Όχι

2 Δεκεμβρίου, 2014 § 0 comments

Με το που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το τίζερ του έβδομου επεισοδίου του Πολέμου Των Άστρων, όλοι άρχισαν να το κοινοποιούν στα κοινωνικά μέσα. Οι σκληροπυρηνικοί φαν το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω.

Περίμενα περισσότερα. Περίμενα να δω τον Χαν Σόλο, την Λία και τον Λουκ. Περίμενα να δω κάποια στοιχεία από την υπόθεση. Αντί αυτού, είδα σκόρπιες σκηνές με ηθοποιούς που έπρεπε να γκουγκλίσω για να δω ποιοι είναι.

Η αλήθεια ότι δεν είμαι πορωμένος όπως άλλοι. Δεν μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες. Είδα τις τρεις πρώτες ταινίες για πρώτη φορά όταν τις έδειξε η τηλεόραση, όπου ήμουν στο Λύκειο. Στο σινεμά τις είδα όταν προβλήθηκαν στις Special Editions. Αντίθετα με τον περισσότερο κόσμο, η αγαπημένη μου ταινία από τη σειρά είναι Η Επιστροφή Των Τζεντάι. Ναι, αυτή με τα Ίγουκς. Επίσης είναι αυτή με την πιο θεαματική καταδίωξη που έχει γυριστεί ποτέ. Στο τίζερ εκεί που όλου έμεναν με ανοιχτό το στόμα με το Millenium Falcon εγώ απλά είδα ένα σκάφος που κάτι μου θύμιζε.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει η ταινία. Ελπίζω όμως το επόμενο τρέιλερ (που προβλέπω ότι θα το δούμε όταν προβληθούν οι Εκδικητές: Η Εποχή Του Ούλτρον) θα με ενθουσιάσει περισσότερο.

Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Η Δύναμη Ξυπνάει. Ο Ενθουσιασμός Μου Όχι at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta