Εξολοθρευτής και Τζέιμς Μποντ: They Are Back!

Δεκέμβριος 5th, 2014 § 0 comments

Μετά τους Εκδικητές, τον Πόλεμο Των Άστρων και το Jurassic Park/World, μάθαμε λεπτομέρειες για δύο ακόμη επιστροφές αγαπημένων ηρώων που αναμένονται για το 2015: Την εικοστή τέταρτη ταινία με τον Τζέιμς Μποντ και την πέμπτη (για άλλους τέταρτη) ταινία με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ως Εξολοθρευτή.

image
Η ανακοίνωση της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ έγινε τρόπο που θυμίζει τις ανακοινώσεις της Marvel. Η ταινία θα έχει τίτλο Spectre. Οι φαν της σειράς θυμόμαστε ότι αυτό είναι το όνομα της εγκληματικής οργάνωσης που είχε αρχηγό τον Μπλόφελντ.
http://youtu.be/IcCxX8HH4hc
Από το καστ συμπεραίνουμε ότι η ταινία γυρνάει θα είναι περισσότερο στο πνεύμα των ταινιών με τον Σον Κόνερι και λιγότερο στο πνεύμα των Casino Royale και Quantum Of Solace. Υποψιάζομαι ότι ο Κρίστοφ Βαλτς θα υποδύεται τον ηγέτη της οργάνωσης Spectre, ενώ ο Μποτίστα θα είναι ο εκτελεστής. Από τα κορίτσια, φαντάζομαι ότι η Λεά Σεϊντού θα είναι το «καλό» κορίτσι και η Μόνικα Μπελούτσι το «κακό» που συμμαχεί με τον 007 και έχει τραγικό τέλος. Περιττό να αναφέρω τον ενθουσιασμό του αντρικού πληθυσμού με την ανακοίνωση του ονόματος της Μπελούτσι.
Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις 23 Οκτωβρίου στη Μεγάλη Βρετανία, και τα γυρίσματα ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει. Αναρωτιέμαι σε τι ρυθμούς θα γίνουν τα γυρίσματα και το post production.
http://youtu.be/YiKbuN1-U_o
Να ξεκαθαρίσω ότι το Terminator: Salvation μου είχε αρέσει πολύ και ήλπιζα ότι η επόμενη ταινία με τον Εξολοθρευτή θα ήταν συνέχεια εκείνης. Η ταινία Εξολοθρευτής: Γενιsys (αφήνω τον τίτλο ασχολίαστο) είναι μια προσπάθεια να ξεκινήσει τον μύθο από την αρχή. Στον ρόλο της Σάρα Κόνορ η Εμίλια Κλαρκ, γνωστή στους φαν του Game Of Thrones ως Καλίσι, ενώ στον ρόλο του Κάιλ Ρις ο Τζάι Κόρτνι, που τον είχαμε δει στον πρώτο κύκλο του Σπάρτακου. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ φαίνεται σε φόρμα, αν και γερασμένος. Το σενάριο (και το τρέιλερ) δείχνουν τον λόγο που φαίνεται τόσο μεγαλύτερος σε ηλικία.
Στο τρέιλερ ακούγεται και η νέα εκτέλεση του I’d Love To Change The World των Ten Years After, από την Jetta:
https://soundcloud.com/jetta/id-love-to-change-the-world
Το τραγούδι αυτό έχει ήδη ακουστεί σε άλλα τρέιλερ και σειρές, και κινδυνεύει να γίνει σούπα (όπως έχει γίνει σούπα η εκτέλεση του Sweet Dreams από τον Marilyn Manson)

Tagged , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εξολοθρευτής και Τζέιμς Μποντ: They Are Back! at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta