Πρώτη Γεύση Από Τους Νέους Τέσσερις Φανταστικούς

29 Ιανουαρίου, 2015 § 0 comments

Μετά τον Σπάιντερ-Μαν, ήρθε η σειρά των Τεσσάρων Φανταστικών για επανεκκίνηση Η Fox, το στούντιο που έχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα, δεν έμεινε ευχαριστημένη με τις δύο πρώτες ταινίες που γύρισε και δοκιμάζει μια διαφορετική, πιο “σοβαρή” προσέγγιση.


Οι Τέσσερις Φανταστικοί είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου κόμικ, μετά τους Εκδικητές. Οι δύο πρώτες ταινίες μου είχαν αρέσει, ειδικά η πρώτη. Ήταν διασκεδαστική και ακομπλεξάριστη. Την είχα ευχαριστηθεί εκείνη τη χρονιά περισσότερο από το σοβαροφανές Batman Begins. Και κατά τη γνώμη μου αυτές οι δύο ταινίες αποτέλεσαν το πρότυπο για αυτό που έκανε η Marvel με τις δικές της ταινίες.
Το πρώτο τρέιλερ που βγήκε δεν δείχνει πολλά. Έχει σοβαροφανές ύφος και έχει μπορούμε να διακρίνουμε όλα τα κλισέ που υπάρχουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Και το κυριότερο βλέπουμε ελάχιστα τους ήρωες να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους. Το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο, όπου ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης της ταινίας σχολιάζουν το τρέιλερ.

Κατά τη γνώμη μου το βίντεο αυτό σκοπό έχει να καθησυχάσει τους φαν του κόμικ ότι ξέρουν τι κάνουν. Έχουν επίγνωση ότι για να έχει επιτυχία η ταινία πρέπει πρώτα να κατακτήσουν τους φαν. Προσωπικά δεν έχω εντυπωσιαστεί από το πρώτο αυτό τρέιλερ. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα αν τα δικαιώματα επέστρεφαν στη Marvel, όπως έγινε με τον Daredevil. Θα περιμένω το επόμενο τρέιλερ για περισσότερα σχόλια.
image

Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Πρώτη Γεύση Από Τους Νέους Τέσσερις Φανταστικούς at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta