Πώς Να Φορέσεις Τις Κάλτσες Σου

Ιανουάριος 30th, 2015 § 0 comments

Το 2011 η πολιτεία του Μισισίπι πέρασε έναν νόμο σύμφωνα με τον οποίο στα πλαίσια της σεξουαλικής αγωγής θα πρέπει να διδάσκεται κυρίως η αποχή, ενώ απαγορεύτηκαν τα προφυλακτικά για επίδειξη μέσα στην τάξη. Ένας καθηγητής όμως, ο Σάνφορντ Τζόνσον, βρήκε έναν τρόπο να διδάξει στους μαθητές στη σωστή χρήση του προφυλακτικού χωρίς να παραβεί τους κανόνες.

http://youtu.be/06kT9yfj7QE
Όλα αυτά βέβαια στην Αμερική. Γιατί για τη χώρα μας τα πράγματα είναι απογοητευτικά Στο σχολείο ουσιαστικά δεν γίνεται κουβέντα, εμείς οι γονείς νιώθουμε μεγάλη αμηχανία να συζητήσουμε με τα παιδιά μας για τέτοια θέματα και τελικά τα παιδιά «διδάσκονται» από το διαδίκτυο, περιοδικά ή σε συζητήσεις μεταξύ φίλων. Έτσι, είναι λάθος ενημερωμένοι με συνέπεια όταν έρθει η ώρα να κάνουν λάθη που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον τους.
Δεν ξέρω αν ισχύει ότι η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα σε εκτρώσεις. Ξέρω όμως ότι ο καλύτερος τρόπος για να μειωθούν οι εκτρώσεις είναι να μειωθούν οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Αυτό μπορεί να γίνει αν τα παιδιά μας, ως έφηβοι, διδαχτούν εγκαίρως το ότι πρέπει πάντα να προφυλάσσονται.

image

Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Πώς Να Φορέσεις Τις Κάλτσες Σου at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta