Τρεις Μπαμπάδες Και Μια Μαμά Γράφουν

Ιανουάριος 5th, 2015 § 0 comments

Είναι πολλά τα blog που ακολουθώ. Είναι όμως κάποια στα οποία δείχνω ιδιαίτερη προτίμηση. Πρόκειται για blog που τα διατηρούν γονείς, και θέλω να τα μοιραστώ ώστε να τα ανακαλύψουν κι άλλοι γονείς. Τρία από αυτά είναι από μπαμπάδες. Το τέταρτο είναι από μία μαμά. Όλα έρχονται από τις ΗΠΑ.

image
A Blogger and A Father
Για τον Oren Miller έχω ξαναγράψει. Από τότε που αρρώστησε δεν γράφει τότο συχνά, υπάρχουν όμως πολλά παλαιότερα κείμενα τα οποία έχει γράψει. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η διάθεσή του να προωθήσει blog άλλων μπαμπάδων. Είναι δημιουργός ομάδας στο Facebook για μπαμπάδες μπλόγκερ, και στο Newsletter του είχε πάντα links με αναρτήσεις άλλων μπαμπάδων.
The Daddy Files
Ο Aaron Gouveia είναι παντρεμένος και έχει δυο αγόρια. Στο blog του γράφει για την οικογενειακή του ζωή. Με πολλά από αυτά που γράφει έχω ταυτιστεί. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η διάθεσή του να μοιραστεί με τους αναγνώστες του γεγονότα τα οποία άλλοι δεν θα ένιωθαν άνετα. Κάποια από τα άρθρα του έχουν πολύ χιούμορ. Κάποια άλλα σου σπαράζουν την καρδιά, όπως όταν περιγράφει τις δυσκολίες που είχαν με τη γυναίκα του μέχρι να κάνουν παιδί.
image
How To Be A Dad
Ο Charlie και o Andy είναι δυο μπαμπάδες με πολύ χιούμορ. Το blog δεν δίνουν συμβουλές για το πώς να είσαι μπαμπάς. Στις αναρτήσεις τους θα δει κανείς αστεία infographics (κάποια από αυτά έχουν γίνει viral) και άρθρα που αντιμετωπίζουν με χιούμορ και πολύ αυτοσαρκασμό τις καταστάσεις που κάθε μπαμπάς (ή γονιός γενικότερα) θα συναντήσει.
Ask Doctor G
Η Debora Gilboah (ή αλλιώς Doctor G) είναι γιατρός και μητέρα τεσσάρων αγοριών. Στη σελίδα της θα βρει κανείς συμβουλές για γονείς. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες είναι ότι οι συμβουλές που δίνει βασίζονται στη λογική. Τις περισσότερες φορές που διαβάζω συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών αναρωτιέμαι αν αυτός που τα γραφει έχει δοκιμάσει ποτέ να τα κάνει ο ίδιος με τα παιδιά του (αν έχει). Οι συμβουλές της Doctor G είναι αφαρμόσιμες, αν και κάποιες από αυτές ανταποκρίνονται στην Αμερικανική πραγματικότητα.
Για περισσότερα, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους. Όλοι τους έχουν λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα. Ακολουθήστε τους καιδιαβάστε κι εσείς αυτά που γράφουν.

Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Τρεις Μπαμπάδες Και Μια Μαμά Γράφουν at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta