Εθνική Ελλάδος: «Σταμάτησε Το Γέλιο Και Τα Πάντα Γύρω Της Ήταν Τρομακτικά»

Φεβρουάριος 18th, 2015 § 0 comments

Η Φρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα της. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο γιος της έχει μπλέξει. Η Νίκη προσπαθεί να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα πουλώντας παλιά της κοσμήματα. Την ίδια ώρα, η Διεθνής Ομοσπονδία Κέρλινγκ αρχίζει να ενδιαφέρεται πού πάνε τα λεφτά της στην Ελλάδα. Τι θα φέρει τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην Ελλάδα; Πώς θα τον πείσει ο Σαφέτας ότι υπάρχει πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Και ποιοι και με ποιο τρόπο θα βοηθήσουν στο σχέδιο της Ελίζας;

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpifGK-IyF2GfeFwxOysBPSkM

Μετά από ένα διάλειμμα επανερχόμαστε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Στο πέμπτο επεισόδιο η ιστορία επικεντρώνεται στη Φρόσω. Το γέλιο διαδέχεται το δράμα και τη συγκίνηση. Πέρα από όλα τα άλλα, η Φρόσω έχει να αντιμετωπίσει και την ενδοοικογενειακή βία.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/567786112337604608
Η σημαντικότερη σκηνή του επεισοδίου έρχεται στη συνέχεια. Αναφέρομαι στη σκηνή της προπόνησης, όπου βλέπουμε τον Ρίτσαρντ να ασκείται παρέα με τον γιο της Νίκης. Ήλπιζα ότι θα δω τέτοια σκηνή στη σειρά, και δεν απογοητεύτηκα Η επόμενη σκηνή της προπόνησης προχωράει το «ειδύλλιο» της Φοίβης και του Καρπαθάκη. Οι ατάκες που ανταλλάσσουν παραπέμπουν σε ταινίες της Finos Film με την Καρέζη και τον Αλεξανδράκη.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τη Διεθνή Ομοσπονδία Κέρλινγκ. Στη συζήτηση της Ομοσπονδίας και την επίσκεψη του Πίτερσεν βλέπουμε όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα στον χώρο της πολιτικής. Έρχονται οι ξένοι και τους έπειθαν οι πολιτικοί μας ότι όλα πάνε καλώς, χάρη σε μια καλοστημένη παράσταση. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα έρθουν να μη χρειαστεί να στήσουν παράσταση, αλλά να κερδίσουν τα κορίτσια με την αξία τους τη συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/567799397527080961
Το επεισόδιο κλείνει με τη Φρόσω να σταματάει να ντρέπεται και να επισκέπτεται την Νίκη. Οι δύο αδερφές επιστρέφουν για λίγο στην παιδική τους ηλικία και ξαναβρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό. Στο τέλος η Φρόσω είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα φαντάσματά της.

image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Σταμάτησε Το Γέλιο Και Τα Πάντα Γύρω Της Ήταν Τρομακτικά» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta