Εθνική Ελλάδος: «Το Πιο Χαρούμενο, Το Πιο Χαμογελαστό Παιδί Του Κόσμου»

Φεβρουάριος 25th, 2015 § 0 comments

Η Φρόσω περνά στην αντεπίθεση, αρχικά πιο υπόγεια και στη συνέχεια, όταν ο διάολος σπάσει το ποδάρι του, πιο ανοιχτά. Παράλληλα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία στέλνει ένα τελεσίγραφο: Ή συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρίτης κατηγορίας, ή η Ελληνική Ομοσπονδία αποκλείεται για δύο χρόνια. Θα πειστούν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα; Πώς θα γιορτάσει η Φοίβη τα γενέθλιά της; Και τι βασανίζει τον γιο της Νίκης;

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpid77ZXQN0_NSAVuZgPBWhXB
Το έκτο επεισόδιο της Εθνικής Ελλάδος ήταν το πιο αστείο μέχρι στιγμής. Αν και η αφήγηση της Νίκης επικεντρώνονταν στον γιο της, πρωταγωνίστρια του επεισοδίου ήταν η Φρόσω, η οποία επιτέλους παίρνει εκδίκηση για την καταπίεση και την κακοποίηση που έχει υποστεί. Και επειδή το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει, ο Παντελής αποδεικνύεται εξίσου γαϊδούρι με τον πατέρα του. Από ότι φαίνεται όμως η μέχρι τώρα συμπεριφορά του έχει συνέπειες. Δυστυχώς, η Φρόσω είναι αυτή που θα ζήσει το δράμα.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/570324014482243585
Ο Αχιλλέας συνεχίζει να φλερτάρει ασύστολα τη Φοίβη. Ευτυχώς για αυτόν, έχει την υποστήριξη της υπόλοιπης παρέας. Όταν αποφασίσει να ζητήσει σε ραντεβού την Φοίβη, η υπόλοιπη παρέα παίζει τον ρόλο του Κοελικού σύμπαντος που συνωμοτεί για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Στο τέλος δείχνει την καλύτερη πλευρά του και κάνει στη Φοίβη το δώρο που θα ήθελε να πάρει για τα γενέθλιά της: Φίλους.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/570321716410494977
Η Νίκη αντιμετωπίζει σε αυτό το επεισόδιο διαφορετικού είδους προβλήματα: Τα παιδιά της είναι ερωτευμένα, και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί Στην αρχή η απαντήσεις της είναι του στυλ «Να σε δει πρώτα σαν φίλο», αλλά τελικά μετά από μια συζήτηση όπου η κόρη μιλά πιο ώριμα από τη μάνα όλα λύνονται.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/570324644886147073
Το πιο μυστηριώδες πρόσωπο στην παρέα είναι η Στάλω. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα κλειστό και πληγωμένο άτομο, αλλά το κρύβει καλά: Μιλάει συνέχεια ώστε να δείχνει ανοιχτός άνθρωπος, αλλά αποφεύγει να μιλήσει για τον εαυτό της. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα περισσότερα για αυτήν.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Το Πιο Χαρούμενο, Το Πιο Χαμογελαστό Παιδί Του Κόσμου» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta