Εθνική Ελλάδος: «Εμφανίστηκες Εσύ Σαν Από Μηχανής Θεός»

Μάρτιος 4th, 2015 § 0 comments

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να πολιορκεί τη Φοίβη. Η Φοίβη πολιορκείται επίσης από μια αδίστακτη τηλεπαρουσιάστρια, η οποία φτάνει μέχρι τον εκβιασμό για μια εμφάνιση της Φοίβης στην εκπομπή της. Η Νίκη πολιορκεί στον Σαφέτα για τις στολές της ομάδας. Και η αστυνομία δεν πολιορκεί τον Παντελή για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του Σύρου μετανάστη. Τι προβλήματα έχει όμως ο Χρήστος με τους γείτονές του; Τι χάρη θα ζητήσει η Νίκη από μια παλιά φίλη και συνεργάτιδα; Και τι μυστικά κρύβει η Φοίβη για την παιδική της ηλικία;

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpie5kLClDyVCoyFUCrDQ15qb
Το έβδομο επεισόδιο ήταν αρκετά σκοτεινό, ακόμα και για τα δεδομένα της σειράς. Η μόνη για την οποία συνεχίζουμε να μην ξέρουμε τίποτα είναι η Στάλω, η οποία όμως βρήκε δουλειά. Φυσικά, η δουλειά που βρήκε μου κάνει σε καρφί για κάποιο πρόσωπο. Προτιμώ να μην επεκταθώ.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/572859126859997185
Η ιστορία της Φρόσως και του Παντελή δεν πήρε την τροπή που περίμενα, αλλά χειρότερη. Η αστυνομία δεν δείχνει πρόθυμη να εξιχνιάσει τον ξυλοδαρμό του μετανάστη. Η Φρόσω δείχνει να είναι σε άρνηση για όλο αυτό που ζει, και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει την άνευ όρων αγάπη που δείχνει μια μάνα στο παιδί της. Ο Παντελής φαίνεται να αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στη μάνα του. Μόνο απέναντι στη μάνα του όμως.
Από την άλλη ο Χρήστος μπλέκει σε φασαρίες με τους γείτονές του. Φαίνεται να είναι ο μόνος που αντιμιλάει στο ζευγάρι από τον τέταρτο σχετικά με το καφέ απέναντι. Δεν βλέπω να έχει καλή κατάληξη για τη σωματική ακεραιότητα του Χρήστου η ιστορία.
Ο ομάδα ψήνεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα κορίτσια όμως χρειάζονται στολές. Η Νίκη έρχεται αντιμέτωπη τόσο με τον Σαφέτα, όσο και με μια πρώην συνεργάτιδα, η οποία έχει μπερδέψει τον ΛεΠα με τον ΛουΠα. Και διαπιστώνει ότι στη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες, μόνο συνεργασίες.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/572867277617422336
Τέλος η Φοίβη φαίνεται έτοιμη να ενδώσει στη γοητεία του Καρπαθάκη, και μας δίνει πιθανώς το πρώτο cliffhanger της σειράς. Η Νάντια Μπουλέ είναι εξαιρετική στον ρόλο της τηλεπαρουσιάστριας που την εκβιάζει ωμά να εμφανιστεί στηνν εκπομπή της. Πολλά τα ερωτηματικά για την παιδική ηλικία της Φοίβης και τους βιολογικούς της γονείς. Αναρωτιέμαι πώς θα βοηθήσει την κατάσταση ο Καρπαθάκης όταν σκάσει η βόμβα των αποκαλύψεων, εφόσον είναι κάτι τέτοιο εφικτό.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Εμφανίστηκες Εσύ Σαν Από Μηχανής Θεός» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta