Εθνική Ελλάδος: «Κάποιες Ιστορίες Δεν Πρέπει Κανείς, Ποτέ Να Τις Αγγίζει»

Μάρτιος 18th, 2015 § 0 comments

Η Φοίβη δέχεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένει. Η Νίκη αντιμετωπίζει τους παπαράτσι έξω από το σπίτι της. Και Ο Φρόσω εν αναμονή της επιστροφής του Θόδωρα ξεκινάει γυμναστήριο με τις φίλες της. Πόσο έχει αλλάξει ο Θόδωρας κατά τη νοσηλεία του; Ποιο περιστατικό στο παρελθόν του Χρήστου και του Ρίτσαρντ τους άλλαξε τη ζωή για πάντα; Και πώς «εκδικείται» ο Χρήστος τους μισαλλόδοξους γείτονές του;

Το όγδοο επεισόδιο προβάλλεται με το τάιμινγκ να είναι τρομακτικό. Ενώ η επικαιρότητα κυριαρχείται από μια αυτοκτονία ενός θύματος μπούλινγκ, βλέπουμε στο επεισόδιο να αντικατοπτρίζεται την Ελληνική πραγματικότητα.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/577934007867949057
Μετά από μια εισαγωγή για τον Ρίτσαρντ, το επεισόδιο ξεκινάει εκεί από όπου είχε σταματήσει. Χάρη στην παρέμβαση του δικηγόρου της Φοίβης στο παρά πέντε, δεν μαθαίνουμε ούτε εμείς, ούτε οι τηλεθεατές τα μυστικά της. Όταν λήξει το θέμα ο Καρπαθάκης είναι εκεί για να την προστατέψει για να της θυμίσει ότι δεν είναι μόνη της. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τον Μάνο, τον πρώην της Φοίβης, ο οποίος μας θυμίζει ότι το να έχεις χωρίσει με κάποιον δεν σημαίνει ότι θέλεις το κακό του.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/577939273594380288
Η Φρόσω συνεχίζει να κρατάει σταθερά το τιμόνι στη ζωή της. Επισκέπτεται τον Θόδωρα και τον αντιμετωπίζει από θέση ισχύος. Και προσθέτει ακόμη μια δραστηριότητα για να περνάει τον χρόνο της με τις φίλες της. Η σκηνή όπου προσπαθεί να εξηγήσει στον γυμναστή τι άθλημα κάνει είναι όλα τα λεφτά.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/577937083991506945
Η πιο κωμική ιστορία του επεισοδίου είναι η άνοδος του Μηνά, του φίλου της κόρης της Νίκης, στο μουσικό στερέωμα. Ο Μηνάς είναι λίγο από Justin Bieber και λίγο από Παντελής Παντελίδης. Η ιστορία του όμως δεν είναι εντελώς άσχετη, αφού συνδέεται με την πισώπλατη μαχαιριά που είχε φάει η Νίκη από την πρώην συνεργάτιδά της. Η αντίδρασή της άμεση, και η κατάληξη για την ώρα ευτυχής, αν και το τρέιλερ για το ένατο επεισόδιο δείχνει το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Νίκη.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/577940684797296640
Η σημαντικότερη στιγμή όμως του επεισοδίου αφορά στον Χρήστο και τον Ρίτσαρντ. Πέρα από τον μονόλογό του, ο οποίος δείχνει πώς βλέπει ένας ξένος του Έλληνες, μου άρεσε και η στάση του απέναντι σε όσα τραβάνε από τους γείτονές τους. Πρέπει να είναι κανείς πολύ ώριμος για να κρατήσει τέτοια στάση. Να αντιληφθεί ότι ο άλλος ό,τι κι αν κάνει δεν μπορεί να τον βλάψει με κάποιο τρόπο, άρα καλύτερα να αντιμετωπίζεται με αδιαφορία. Το επεισόδιο όμως δε μένει εκεί. Το φλάσμπακ από το ατύχημα όπου ο Ρίτσαρντ έμεινε παράλυτος είναι από τις πιο δυνατές σκηνές. Πριν από τη σκηνή του ατυχήματος είδαμε μια πολύ συγκινητική σκηνή, αν και η αποδοχή που έχει το ζευγάρι από την οικογένεια του Χρήστου θυμίζει σήριαλ άλλης χώρας.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/577942511991304192
Πολλοί έρχονται στο blog ψάχνοντας πληροφορίες για τον Παντελή, τον γιο της Φρόσως. Ο ηθοποιός λέγεται Αντώνης Σταμόπουλος. Υπάρχουν δυο συνεντεύξεις που είχε δώσει πριν παίξει στη σειρά (εδώ κι εδώ), και μία που έδωσε πιο πρόσφατα. Τον βρίσκω συμπαθέστατο.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Κάποιες Ιστορίες Δεν Πρέπει Κανείς, Ποτέ Να Τις Αγγίζει» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta