Εκδικητές: Περιμένοντας την Εποχή Του Ούλτρον

10 Απριλίου, 2015 § 0 comments

Απέχουμε είκοσι ημέρες από την πρεμιέρα της νέας ταινίας των Εκδικητών. Οι φαν περιμένουμε την ημερομηνία για να δούμε από την πρώτη μέρα την Εποχή Του Ούλτρον. Αλλά και η Marvel δεν μας αφήνει έτσι. Βγάζει συνέχεια νέο υλικό με συνεντεύξεις από τους συντελεστές και σκηνές από τα γυρίσματα.


Όσο περνά ο καιρός, διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για μία ταινία που συνδυάζει τη δράση με το χιούμορ. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα των πρώτων τρέιλερ έχει διαλυθεί. Δεν είχα αμφιβολίες ότι θα δούμε μια πολύ διασκεδαστική ταινία. Αυτό που θα λείπει είναι η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους. Θα υπάρχει μόνο σκηνή κατά τη διάρκεια των τίτλων.

Μέχρι να βγει η ταινία όμως δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Προετοιμαζόμαστε, (ξανα)διαβάζοντας όλες εκείνες τις ιστορίες που αποτέλεσαν έμπνευση για το σενάριό της. Τις ιστορίες με τον Ούλτρον, την Γουάντα, τον Πιέτρο και το Όραμα. Ιστορίες που έχουν μείνει κλασσικές.

Πριν ακόμη βγει η νέα ταινία, η Marvel είχε κάτι να μας ανακοινώσει:
https://www.facebook.com/avengers/photos/a.229675623757118.60886.126757470715601/887475141310493/
Οι επόμενες δύο ταινίες με τους Εκδικητές, The Infinity War Parts 1 & 2, θα σκηνοθετηθούν από τους αδερφούς Ρούσο, οι οποίοι είναι οι σκηνοθέτες του δεύτερου και το επερχόμενου Κάπτεν Αμέρικα. Ελπίζω ο Τζος Γουέντον να μην απομακρυνθεί από την Marvel. Υπάρχουν πολλοί υπερήρωες που θα μπορούσαν να σκηνοθετηθούν οι ταινίες τους από τον Γουέντον, με πρώτη και καλύτερη την Κάπτεν Μάρβελ. Οι Εκδικητές πάντως θα πέσουν ξανά σε πολύ καλά χέρια. Ο δεύτερος Κάπτεν Αμέρικα θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται Εκδικητές 1.5 και η τρίτη ταινία θα είναι ουσιαστικά Εκδικητές 2.5. Οι αδερφοί Ρούσο φαίνονται να ξέρουν τι κάνουν.
AvengersCollage
Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εκδικητές: Περιμένοντας την Εποχή Του Ούλτρον at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta