Εθνική Ελλάδος: «Δεν Καταλαβαίνει, Αλλά Ακούει»

Απρίλιος 1st, 2015 § 0 comments

Μετά την προδοσία της Φοίβης τα υπόλοιπα κορίτσια και ο Χρήστος πρέπει να βρουν μια αντικαταστάτρια Τη λύση τη δίνει η Φρόσω. Ο Αχιλλέας θέλει να εκδικηθεί τη Φοίβη, ενώ το ζεύγος Σαφέτα βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Θόδωρα. Πώς θα είναι η χημεία ανάμεσα στην ομάδα με τη νέα της μορφή; Τι πρόβλημα δημιουργείται ανάμεσα στον Χρήστο και τον Ρίτσαρντ; Και τι άλλο πρόβλημα θα προκύψει πριν την αναχώρηση της ομάδας;

image
(Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε την Πρωταπριλιά του 2015)
Ο Καπουτζίδης συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Δεν περίμενα ότι την Φοίβη θα την αντικαθιστούσε στην ομάδα η κινέζα φίλη της Φρόσως. Η προσπάθειά της να συνεννοηθεί με την Στάλλω ήταν η καλύτερη στιγμή του επεισοδίου. Από την άλλη, η πιο απογοητευτική στιγμή του επεισοδίου ήταν η απρόσμενη συμμαχία του Αχιλλέα με την Καλαφάτη. Φαίνεται ότι η Φοίβη τον πάτησε στον κάλο. Ας προσέξει λίγο τι θα κάνει, γιατί δεν θα υπάρχει γυρισμός.
Εκείνη που φαίνεται να έχει πληγωθεί πιο πολύ από την Φοίβη είναι η Νίκη. Σε όλο το επεισόδιο φαίνεται κλεισμένη στον εαυτό της, και το ξέσπασμά της στον Ρίτσαρντ τα λέει όλα. Πού να ήξερε ότι αυτός ήταν που είπε στον Χρήστο να την κάνει αρχηγό.

Και του χρόνου!
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Δεν Καταλαβαίνει, Αλλά Ακούει» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta