Εθνική Ελλάδος: Τα Γυρίσματα Στη Θεσσαλονίκη

20 Μαΐου, 2015 § 0 comments

Στο ενδέκατο και το δωδέκατο επεισόδιο η ομάδα ήταν στην Μπρατισλάβα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Τρίτης Κατηγορίας. Τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν όντως στην Μπρατισλάβα. Τα εσωτερικά έγιναν κάπου πιο κοντά. Την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Ελλάδος ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, όπου το παγοδρόμιο Iceberg Center στο Ωραιόκαστρο έγινε ο τόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.


Το παγοδρόμιο ήταν ανοιχτό για όποιον ήθελε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα. Ένα τζάμι χώριζε τον χώρο των γυρισμάτων από το μπαρ του παγοδρομίου. Έτσι κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες από την απονομή μεταλλείων όπου αποκαλύφθηκε η εξέλιξη της σειράς. Κάποιοι μετά από συνεννόηση με την παραγωγή μπορούσαν να μπουν και στον χώρο των γυρισμάτων και να υποδυθούν το κοινό. Φυσικά έπρεπε να φοράς μπουφάν για να μην παγώσεις.
ethniki-ellados
Τη μέρα που πήγα στο παγοδρόμιο γύριζαν τον αγώνα με την Εσθονία, από το ενδέκατο επεισόδιο. Δεν έκατσα πολλή ώρα για να δω τι άλλο γύρισαν εκείνη τη μέρα. Μου έκανε εντύπωση τι συνέβαινε πίσω και γύρω από το σημείο που γύριζε η κάμερα. Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι την πέτρα δεν την έσπρωχνε κάποια από τις πρωταγωνίστριες, αλλά κάποιος (προφανώς) ειδικός που ήξερε από κέρλινγκ.

#EthnikiElladosMega Μπρατισλάβα, στο Πανευρωπαϊκό

A photo posted by Christos Machairas (@chrismagr) on


Το ότι δεν είχε νέο επεισόδιο από Εθνική Ελλάδος δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε Καπουτζίδη. Πλέον έχει καθιερωθεί για την περιγραφή της Eurovision. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Την άλλη εβδομάδα θα έχει νέο επεισόδιο, το οποίο σύμφωνα με το τρέιλερ θα είναι πολύ… αποκαλυπτικό. Το δέκατο τρίτο επεισόδιο θα είναι σύμφωνα με αυτά που ξέρω το τελευταίο για φέτος. Θα δούμε αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει.
image
Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: Τα Γυρίσματα Στη Θεσσαλονίκη at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta