Η Mariah Carey Από Το 1 Έως Το Άπειρο

21 Μαΐου, 2015 § 0 comments

Το τελευταίο άλμπουμ της Mariah Carey δεν είχε την επιτυχία που η ίδια θα ήθελε. Για αυτόν τον λόγο επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ με το οποίο θέλει να μας θυμίσει τους λόγους που θεωρείται μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες των τελευταίων δύο δεκαετιών.


Η Mariah Carey έχει δει δεκαοκτώ τραγούδια της να ανεβαίνουν στην κορυφή του Αμερικανικού τσαρτ, επίτευγμα που κανείς άλλος δεν το έχει καταφέρει. Τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που ανέβαινε στο νο 1 απλά έσπαγε το δικό της ρεκόρ. Ό,τι κι αν συμβεί στην καριέρα της, αυτό κανείς δεν θα της το πάρει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με τα νο 1 της. Το έκανε και το 1998, τότε που μετρούσε “μόλις” δεκατρία τραγούδια στην κορυφή. Τα επιπλέον πέντε τραγούδια είναι ένας καλός λόγος για να επαναλάβει το εγχείρημα.

Το άλμπουμ ολοκληρώνεται με ένα νέο τραγούδι, το οποίο ονομάζεται Infinity, ταιριαστό για την περίσταση. Το τραγούδια αυτό θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της Mariah Carey. Το βίντεο του τραγουδιού το σκηνοθετεί ο Μπρετ Ράτνερ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές.
image

Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Η Mariah Carey Από Το 1 Έως Το Άπειρο at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta