Προσεχώς Κινούμενα Σχέδια

Ιούνιος 25th, 2015 § 0 comments

Όπως συνήθως, τα τρέιλερ βγήκαν όλα μαζεμένα. Αυτή τη φορά πρόκειται για τέσσερις ταινίες κινουμένων σχεδίων, δύο από τις οποίες θα βγουν στο δεύτερο μισό του 2015 και οι άλλες δύο μέσα στο 2016. Σε τρεις από αυτές, οι ήρωες μας είναι γνώριμοι.

image
Στις 5 Νοεμβρίου θα δούμε την επιστροφή του Σνούπι και του Τσάρλι Μπράουν στην ταινία Πίνατς. Σε αυτή την ταινία οι γονείς θα πάμε με μεγάλη χαρά τα παιδιά μας, αφού θα ξέρουμε τους ήρωες πιο καλά από εκείνα. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί τους ένα κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας. Το τρέιλερ στοχεύει στη νοσταλγικότητα.

Πιο πριν, στις 22 Οκτωβρίου, θα βγει το Ξενοδοχείο Για Τέρατα 2. Ο Δράκουλας είναι πλέον παππούς, και προσπαθεί να διδάξει στον εγγονό του όσα ξέρει. Άραγε θα τα καταφέρει; Τα παιδιά μου είχαν λατρέψει την πρώτη ταινία, ανυπομονούν λοιπόν για τη δεύτερη.

Μετά από πολλές περιπέτειες στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ο Πο θα συναντήσει επιτέλους τους βιολογικούς του γονείς, ή έτσι τουλάχιστον μας κάνει το τρέιλερ να πιστέψουμε. Η ταινία Κουνγκ Φου Πάντα 3 θα βγει μέσα στο 2016.

Μέσα στο 2016 θα δούμε και την ταινία The Secret Life Of Pets, από τους παραγωγούς της ταινίας Minions. Η ταινία θα μας λύσει την απορία τι κάνουν τα κατοικίδια όταν λείπουμε. Το τρέιλερ δεν προδίδει τίποτα από την υπόθεση. Οι δύο σκηνές που ξεχωρίζουν είναι αυτή με το μασαζομίξερ και αυτή με το σκυλί μεταλά.

Στο σημείο αυτό θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ξέρω πόσες από αυτές τις ταινίες θα δω. Πολλές φορές που γράφω για κάποια ταινία που πρόκειται να βγει τελικά δεν καταφέρνω να τη δω.

Tagged , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Προσεχώς Κινούμενα Σχέδια at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta