Κανγκ: Απειλή Για Τους Εκδικητές, Μόνο Όμως Στα Κόμικς

1 Ιουνίου, 2015 § 0 comments

Αν ζητήσεις από έναν φανατικό αναγνώστη των Εκδικητών να σου ονομάσει τους τρεις σημαντικότερους αντίπαλους της ομάδάς οι δύο θα είναι ο Ούλτρον και ο Κανγκ. Οι περισσότεροι συγγραφείς έχουν γράψει μια ιστορία με τον καθένα από αυτούς τους δύο. Είναι επόμενο να περιμένουμε να τους δούμε και στις ταινίες. Τον Ούλτρον τον είδαμε. Τον Κανγκ δεν θα τον δούμε ποτέ, τουλάχιστον εναντίον των Εκδικητών.

image
Σελίδα του στο Facebook ο Τζέιμς Γκαν, σκηνοθέτης των ταινιών Οι Φύλακες Του Γαλαξία, ανέφερε ότι τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τους Σιάρ και για τον Κανγκ ανήκουν στην Fox. Όσο κι αν με δυσαρεστεί η είδηση αυτή για τον Κανγκ, δεν εκπλήσσομαι.
Το πραγματικό όνομα του Κανγκ είναι Ναθάνιελ Ρίτσαρντς Είναι μακρινός συγγενής (ή απόγονος) του Ριντ Ρίτσαρντς ή/και του Δόκτορ Ντουμ. Όταν η Marvel έθεσε τα δικαιώματα των ηρώων της προς πώληση, η πιθανότητα να γυριστεί ταινία με τους Εκδικητές ήταν μηδενική, και το να γυρίσει η Marvel μόνη της ταινίες δεν ήταν καν στις σκέψεις της εταιρείας. Είναι προφανές λοιπόν ότι όταν παραχώρησε τα δικαιώματα των Τεσσάρων Φανταστικών στη Fox, μέσα στο πακέτο ήταν και ο Κανγκ.
Είναι κρίμα, γιατί ο Κανγκ έχει απειλήσει πολλές φορές τους Εκδικητές, ενώ με τους Τέσσερις Φανταστικούς έχει εμπλακεί ελάχιστες φορές. Η μόνη ελπίδα είναι να επιστρέψουν οι Τέσσερις Φανταστικοί στη Marvel. Αυτό όμως δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα

Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Κανγκ: Απειλή Για Τους Εκδικητές, Μόνο Όμως Στα Κόμικς at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta