Ζωούπολη: Θηλαστικά Στα Δύο Πόδια

Ιούνιος 16th, 2015 § 0 comments

Στον κόσμο της Ζωοτοπίας οι άνθρωποι δεν υπήρξαν ποτέ. Αυτό κάνει τη Ζωοτοπία έναν σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο που που αποτελείται από ζώα. Τα ζώα στη Ζωοτοπία είναι ανθρωπομορφικά. Είναι μια εντυπωσιακή λέξη που σημαίνει ότι κυκλοφορούν στα δύο πόδια, δεν πάνε στη δουλειά γυμνά και χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Υπάρχουν θηλαστικά από όλο τον κόσμο στη Ζωοτοπία. Μεγάλα και μικρά, γρήγορα και αργά. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Ζωοτοπία δεν είναι τέλεια, και όπως και στον κόσμο μας δεν τα πάνε όλοι καλά μεταξύ τους. Ειδικά οι εκ φύσεως εχθροί. Που μπορεί να προκαλέσει κάποια θέματα. Αλλά η φύση δίνει σε όλους ικανότητες που βοηθούν στην επιβίωση και ενώ το ένα είδος έχει εκπληκτική όραση στο σκοτάδι το άλλο μπορεί να έχει απίστευτη ακοή. Και αεροβόλο πιστόλι με ηρεμιστική ένεση. Τώρα λοιπόν ξέρεις.

https://youtu.be/qt55Y-lmaDY

Μετά την πρώτη εικόνα από τον κόσμο της Ζωοτοπίας βλέπουμε τώρα το πρώτο τρέιλερ, το οποίο μας εισάγει στον κόσμο της ταινίας και παρουσιάζει τους δύο κεντρικούς ήρωες. Η Τζούντι είναι μια λαγουδίνα αστυνομικίνα, που αναγκάζεται για την εξιχνίαση ενός εγκλήματος να συνεργαστεί με τον Νικ, μία απατεώνα αλεπού. Όπως καταλαβαίνω οι χαρακτήρες των ζώων ακολουθούν τα πανάρχαια στερεότυπα που έχουμε παραλάβει από τους μύθους του Αισώπου.
Η ταινία φαίνεται να είναι στο ύφος παλαιότερων ταινιών της Disney όπως οι Μπερνάρ και Μπιάνκα, Ρομπέν των Δασών και ο Ποντικοντετέκτιβ. Η τελευταία ήταν και η πρώτη ταινία αστυνομικού περιεχομένου της Disney και λογικά η Ζωοτοπία θα κάνει αναφορές και σε αυτό.
Η ταινία θα βγει στις ΗΠΑ στις 4 Μαρτίου 2016. Κάπου τότε λογικά θα τη δούμε και εδώ.
image

Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Ζωούπολη: Θηλαστικά Στα Δύο Πόδια at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta