ΟΧΙ Τελικά

Ιούλιος 6th, 2015 § 0 comments

Η Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 ήταν μια από τις λίγες φορές στη ζωή μου ευχήθηκα η πλευρά που επέλεξα να ήταν η λάθος. Μακάρι τα πράγματα να πάνε όπως τα θέλει η πλειοψηφία

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη. Κοιμήθηκα ελάχιστα, ελπίζοντας για το καλύτερο και περιμένοντας το χειρότερο. Η περιήγηση στα κοινωνικά μέσα μόνο δεν βελτίωνε τη διάθεσή μου, αφού έβλεπα ανεβασμένους τόνους και να εκτοξεύονται αλληλοκατηγορίες. Κατάφερα και απείχα από τους διαπληκτισμούς. Ό,τι είχα να πω το έλεγα πολιτισμένα, είτε εδώ είτε στα κοινωνικά μέσα. Δεν μπορούσα όμως να μη θυμηθώ τις τακτικές των υποστηρικτών του πολέμου στο Ιράκ το 2003. Και τότε έβγαιναν «λίστες αντιφρονούντων», και τότε οι υποστηρικτές του πολέμου προσπαθούσαν να απαξιώσουν όποιον ήταν κατά του πολέμου. Αυτό ελπίζω να σταματήσει εδώ.
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα όλες οι αναρτήσεις μου (ναι, όλες) ήταν σχετικές με το δημοψήφισμα. Από αύριο θα προσπαθήσω να επαναφέρω τη θεματολογία του ιστολογίου σε αυτά που αγαπώ, εφόσον φυσικά οι συνθήκες μου το επιτρέψουν.
Όλα συνεχίζονται…
image

Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το ΟΧΙ Τελικά at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta