Η Αλήθεια Των Φωτογραφιών

Ιούλιος 13th, 2015 § 0 comments

Μετά από καθυστέρηση δύο εβδομάδων πήγαμε το πρώτο μας σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική. Παρόλη την ανησυχία μου για τις εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα, κατάφερα να ξεχαστώ και έστω για λίγο να περάσω όμορφα με την οικογένειά μου.

image
Το Σάββατο πέρασε μάλλον αδιάφορα. Η θάλασσα δεν μου άρεσε καθόλου επειδή ήταν κρύα και ανακατωμένη. Και το απόγευμα θυμήθηκα γιατί αν δεν είσαι φοιτητής το να πλησιάσεις τις Πανεπιστημιακές Κατασκηνώσεις του ΑΠΘ κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου είναι πολύ κακή ιδέα.
Η Κυριακή όμως μας αποζημίωσε. Η θάλασσα ήταν αυτό που λέμε «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει». Και το απόγευμα βγήκαμε για έναν περίπατο στη φύση. Το βράδυ της Κυριακής, βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξα μέσα στην ημέρα συνειδητοποίησα κάτι.
Οι περισσότερες φωτογραφίες που τραβάμε είναι από δραστηριότητες που κάνουμε με αυτούς που αγαπάμε. Δεν έχουμε φωτογραφίες από πράγματα που αγοράσαμε. Και σπάνια ξαναβλέπουμε τις φωτογραφίες που βγάλαμε σε συναυλίες, αθλητικούς αγώνες ή ακόμη και σχολικές παραστάσεις. Οι φωτογραφίες θα είναι από εκδρομές, περιπάτους ή ακόμη και βόλτες στην παιδική χαρά. Αυτά θέλουμε να θυμόμαστε, αυτά βγάζουμε φωτογραφίες.
Γνωρίζω ότι δεν έχουν όλοι την τύχη να πηγαίνουν σαββατοκύριακα στη θάλασσα, ή ακόμη και να έχουν φωτογραφική μηχανή. Όλοι όμως έχουμε γύρω μας ανθρώπους που αγαπάμε. Αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες που περνάμε, ας μην ξεχνούμε τι έχει πραγματικά σημασία για εμάς.
image

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Η Αλήθεια Των Φωτογραφιών at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta