Ειδήσεις Από Το Σαν Ντιέγο

14 Ιουλίου, 2015 § 0 comments

Κάθε χρόνο τις ημέρες του San Diego Comic Con είμαι μπροστά σε μια οθόνη και παρακολουθώ τις εξελίξεις και τις ειδήσεις. Φέτος δεν έγινε κάτι τέτοιο για λόγους που δεν χρειάζεται να επαναλάβω. Από τα σκόρπια που μάζεψα, αυτές ήταν οι ειδήσεις που κράτησα:


Όταν υπάρχει ανακοίνωση για το Star Wars τότε αυτή θα είναι η σημαντικότερη ανακοίνωση της εκδήλωσης. Το βίντεο που έβγαλαν μπορεί να μην φανερώνει τίποτα για την υπόθεση της νέας ταινίας, προκάλεσε όμως ενθουσιασμό και δικαίως.

Το δεύτερο σημαντικότερο τρέιλερ που προκάλεσε ενθουσιασμό ήταν για το Superman v. Batman. Να πω την αλήθεια μου φαίνεται πολύ μαύρο κι άραχνο, και τίποτα μέχρι στιγμής δεν με πείθει ότι θα μου αρέσει περισσότερο από το Man Of Steel.

Αντίθετα το Suicide Squad, το έτερο τρέιλερ της DC, φαίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό. Όταν το είδε η γυναίκα μου βέβαια νόμισε ότι θα βγει sequel του Sucker Punch. Τώρα αν αυτό είναι καλό θα δείξει.

Το μεγάλο σοκ από το τρέιλερ του Heroes Reborn ήταν η αποκάλυψη ότι ο Ζάκαρι Λεβί θα παίξει το κακό στη σειρά. Θα μου είναι δύσκολο να συνηθίσω τον Τσακ σε τέτοιο ρόλο. Στο νέο τρέιλερ είδαμε και γνώριμες φάτσες. Όλα δείχνουν ότι οι δημιουργοί της σειράς πήραν το μάθημά τους και η σειρά θα είναι καλή.

Το The Walking Dead δείχνει ότι θα είναι στα γνωστά. Αντί να εξολοθρεύουν τα ζόμπι εξολοθρεύονται μεταξύ τους. Κάποια στιγμή θα πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει να παρακολουθεί τη σειρά. Ναι, καλά.
https://www.facebook.com/OnceABC/videos/840947672627395/
Για το Once Upon A Time είδαμε την νέα Έμα, ή αλλιώς Dark Swan. Οι δημιουργοί συνεχίζουν να ανανεώνουν τη σειρά και να εκπλήσσουν. Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι θα δούμε στον πέμπτο κύκλο και τη Μέριντα, ακόμη μια πριγκίπισσα της Disney:
https://www.facebook.com/OnceABC/videos/840627725992723/
Η Marvel απείχε στο κινηματογραφικό της μέρος, αλλά ήταν εκεί στα τηλεοπτικά. Η πιο ενδιαφέρουσα είδηση ήταν ότι αντίπαλοι στο Agent Carter θα είναι η Μυστική Αυτοκρατορία, αντίπαλοι του Κάπτεν Αμέρικα στα κόμικς. Για το Grimm επιβεβαιώθηκε ότι η Τζουλιέτ μας άφησε χρόνους, ενώ οι δημιουργοί υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν επιτέλους απαντήσεις για τα κλειδιά. Για τα σήριαλ της DC μάθαμε για νέα πρόσωπα, γνωστά στους φαν.
Επόμενη σημαντική εκδήλωση θα είναι το D23, όπου η Disney θα κάνει τις δικές της ανακοινώσεις. Ελπίζω τότε να είμαι πιο προσηλωμένος.
image

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Ειδήσεις Από Το Σαν Ντιέγο at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta