Νυχτερίδες Κι Αράχνες: Τα Δέκα Καλύτερα Τραγούδια Από Ταινίες Με Υπερήρωες

15 Οκτωβρίου, 2015 § 0 comments

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι ταινίες με υπερήρωες συνοδεύονταν από συλλογές τραγουδιών. Τις περισσότερες φορές αυτές οι συλλογές ήταν γεμάτες με ροκ και ίντι ροκ τραγούδια, τα οποία δεν ακούγονταν καν στις αντίστοιχες ταινίες, και ήταν και στην καλύτερη περίπτωση μέτρια (γιατί δεν είναι όλα τα ίντι ροκ συγκροτήματα Snow Patrol και Imagine Dragons). Παρόλα αυτά, υπάρχουν και τραγούδια που ξεχώρισαν. Τα δέκα καλύτερα από αυτά είναι κατά τη γνώμη μου τα παρακάτω.

10. Take That - Love Love
Η χρονιά είναι το 1993. Οι X-Men κλείνουν τριάντα χρόνια, και οι Take That κυριαρχούν στα βρετανικά τσαρτς. Εγώ αγοράζω ό,τι κόμικ έχει το γράμμα Χ στο εξώφυλλο και κοροϊδεύω τα κοριτσάκια που σκίζονται για τον Gary, τον Robbie και τους υπόλοιπους. Εικοσιοκτώ χρόνια μετά, οι Take That ηχογραφούν ένα τραγούδι για το X-Men: Η Πρώτη Γενιά, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες με τους X-Men. Ένα από τα καλύτερα τραγούδια για ταινία με υπερήρωες.
10 στοιχείο(α) « από 10 »

Πέρα από αυτά τα τραγούδια, υπήρχαν και ταινίες με απίστευτες συλλογές σάουντρακ που έκαναν τη διαφορά. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι ο πρώτος Μπάτμαν, όπου ο Prince έγραψε ένα αριστουργηματικό άλμπουμ, το Watchmen, με μια συλλογή με διάσημα τραγούδια που και οι Φύλακες Του Γαλαξία, με μια συλλογή τραγουδιών ενταγμένη στην υπόθεση της ταινίας. Και φυσικά, υπάρχει και το Iron Man 2, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους AC/DC να παρακάμψουν τον όρκο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουν συλλογή Greatest Hits.
BatsSpiders
Tagged , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Νυχτερίδες Κι Αράχνες: Τα Δέκα Καλύτερα Τραγούδια Από Ταινίες Με Υπερήρωες at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta