Αναθεματισμενα Spoilers!

24 Δεκεμβρίου, 2015 § 0 comments

Είναι γύρω μας και είναι παντού. Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθουν. Όσο κι αν το παλεύεις, είναι σχεδόν αδύνατον να αποφύγεις τα σπόιλερς.

Δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις να δεις μια ταινία και να δεις στα σχόλια σε κάποια ανάρτηση στο Facebook να αμολάει κάποιος σπόιλερ, πολλές φορές πριν η ταινία βγει! Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Εκδικητές: Η Εποχή Του Ούλτρον όπου κάποιος ανεγκέφαλος κάτω από ένα τρέιλερ έγραψε ποιος σκοτώνεται. Κι αυτό πριν βγει η ταινία. Μεγάλη ευθύνη έχουν σε αυτό οι διαχειριστές της αντίστοιχης σελίδας, οι οποίοι τις περισσότερες φορές κοιμούνται.
Ακόμη πιο πρόσφατο παράδειγμα το τελευταίο Star Wars. Γενικά έχω αποφύγει τα σπόιλερ, αλλά σε μια γενική συζήτηση περί Star Wars άρχισε μία να σχολιάζει την τελευταία ταινία για να τη θάψει, αμολώντας σπόιλερ. Με το που διάβασα την πρώτη σειρά κατευθείαν έκανα μπλοκ και ηρέμησα.
Με τις ταινίες πάντως είναι πιο εύκολο να μην φας σπόιλερ. Υπάρχουν ταινίες που προβλήθηκαν δύο μήνες μετά την Αμερική και δεν χαλάστηκα. Εκεί που είναι σχεδόν αδύνατο είναι με τις τηλεοπτικές σειρές. Με το που θα προβληθεί το επεισόδιο στην Αμερική το Ίντερνετ γεμίζει. Πολλές φορές οι ένοχοι είναι τα ίδια τα κανάλια. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι τουλάχιστον οι φαν θα δουν το επεισόδιο στην προβολή του, και όχι αργότερα. Μεγαλύτερος ένοχος σε κάτι τέτοιο είναι το The Walking Dead. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας είχα μάθει άθελά μου τι είχε γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής.
Όταν προβάλλονταν το Lost είχα την πολυτέλεια να βλέπω το επεισόδιο και μετά να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο. Ήταν ο μόνος τρόπος για να γλιτώσω. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αποφεύγω τις ύποπτες σελίδες.
 Glenn
Tagged , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Αναθεματισμενα Spoilers! at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta