Τι Διαβάσατε Οι Πιο Πολλοί Μέσα Στο 2015

31 Δεκεμβρίου, 2015 § 2 comments

Πάει και το 2015. Ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους μας. Ήταν όμως μια καλή χρονιά για το μπλογκ μου. Κατάφερα μέσα σε όλο το 2015 να έχω κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) ένα νέο άρθρο. Και κατάφερα να αυξήσω την επισκεψιμότητα του μπλογκ. Γιατί δεν το κρύβω, μπορεί να γράφω κυρίως για εμένα αλλά θέλω να με διαβάζουν. Επειδή όπως είναι φανερό μου αρέσουν η λίστες, είπα να κάνω συντάξω τη λίστα με τα δέκα (περίπου) άρθρα που είχαν τις (περίπου) περισσότερες επισκέψεις. Τι εννοώ με το περίπου;

InsideOutTop
Μεγάλος νικητής της χρονιάς, όσον αφορά στο μπλογκ, είναι η ταινία Τα Μυαλά Που Κουβαλάς. Τα τρία πρώτα σε επισκέψεις άρθρα ήταν τρία άρθρα σχετικά με την ταινία αυτή. Το πρώτο σε επισκέψεις άρθρο για το 2015 το είχα γράψει μέσα στο 2014, όταν βγήκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Ο κόσμος έψαχνε για ένα τρέιλερ στα Ελληνικά, και το Google τους έστελνε σε εμένα. Δεύτερο σε επισκέψεις ήταν το άρθρο που είχα γράψει για την ταινία καθαυτή. Εκεί βοήθησαν πολύ οι Μικροί Μεγάλοι, οι οποίοι το είχαν προωθήσει. Τρίτο σε επισκέψεις ήταν ένα μικρό άρθρο που είχα γράψει για τη Λάβα, την ταινία μικρού μήκους που προβάλλονταν πριν από Τα Μυαλά Που Κουβαλάς. Ο κόσμος έψαχνε το τραγούδι (κατά προτίμηση στα Ελληνικά) και έβρισκε το άρθρο. Το τραγούδι δεν υπάρχει στα Ελληνικά, όπως δεν υπάρχει κανένα τραγούδι στα Ελληνικά στο YouTube από επίσημο λογαριασμό. Προφανώς όποιος έχει στην Ελλάδα τα δικαιώματα για να το κάνει δεν πολυνοιάζεται.
Επειδή τα άρθρα πρώτα σε επισκέψεις άρθρα μιλούσαν για το ίδιο ή παρεμφερές θέμα, τα υπολόγισα ως ένα ώστε στη συνέχεια να παραθέσω άλλα εννιά στη λίστα. Και εκεί όμως έκανα μια ζαβολιά: Στο πρώτο μισό του 2015 προβλήθηκε η σειρά Εθνική Ελλάδος. Η σειρά προβάλλονταν κάθε Τρίτη. Κάθε Τετάρτη πρωί είχα ένα άρθρο σχετικό με τη σειρά, είτε σχολιασμό του επεισοδίου που μόλις είχε προβληθεί, είτε γενικότερα. Από όλα τα άρθρα κράτησα μόνο αυτό με τις περισσότερες επισκέψεις.
Μετά Τα Μυαλά Που Κουβαλάς, μια άλλη ταινία μου έφερε επισκέπτες. Πρόκειται για την ταινία Οι Μαχητές Των Δρόμων 7. Η επιτυχία του άρθρου ήταν λίγο αναπάντεχη για εμένα, αφού δεν το είχα προωθήσει πολύ, τουλάχιστον όχι περισσότερο από άλλα. Τα σχόλιά μου ήταν πολύ θετικά για την ταινία, οπότε δεν αποκλείεται να προωθήθηκε από φαν των ταινιών.
Από την Εθνική Ελλάδος τους πιο πολλούς επισκέπτες τους έφερε το τελευταίο (για την ώρα ελπίζω) επεισόδιο. Η σειρά έφερε επισκέπτες στο μπλογκ γενικά, οι οποίοι όποτε έβαζα νέο άρθρο για τη σειρά επανέρχονταν. Ελπίζω η σειρά να συνεχιστεί.
Στη συνέχεια έχω ένα άρθρο από το 2014. Το είχα γράψει λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, και ανέφερα τι χρειάζονται να έχουν μαζί τους τα παιδιά που πάνε στο Ολοήμερο Σχολείο. Προφανώς είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ξέρουν, και είναι λίγα τα άρθρα για το θέμα. Το αξιοπερίεργο είναι ότι το άρθρο είχε πολλές επισκέψεις αρκετό καιρό μετά το άνοιγμα των σχολείων!
Πάμε τώρα σε ένα άρθρο που το έγραψα με πολύ μεράκι. Ήταν μια μικρή ανασκόπηση του τριημέρου του The Comic Con 2015. Το άρθρο διαβάστηκε και στη συνέχεια διαδόθηκε.
Και το επόμενο άρθρο στη λίστα το είχα γράψει με μεράκι και αγάπη για τη Χαλλκιδική (σαν αυτή δεν έχει), αλλά οι επισκέπτες (τουλάχιστον οι περισσότεροι) έφτασαν σε αυτό από σπόντα. Το άρθρο το είχα γράψει το 2013 και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι καλοκαιρινές διακοπές μου. Οι περισσότεροι που το επισκέφτηκαν έψαχναν γενικότερες πληροφορίες για την περιοχή στην οποία αναφέρομαι (Φούρκα και Ποσείδι).
Σειρά έχει ακόμα ένα άρθρο που διαβάστηκε χάρη στους Μικροί Μεγάλοι. Το έγραψα λίγο πριν την ημέρα του πατέρα, και σκοπός μου ήταν να προετοιμάσω τους μελλοντικούς πατεράδες για το τι τους περίμενε. Όλα αυτά με μια δόση χιούμορ.
Το ότι οι δύο ταινίες της Marvel που βγήκαν μέσα στο 2015 αφορούσαν αυτό που εγώ (και πολλοί άλλοι μαζί μου) αποκαλώ την οικογένεια των Εκδικητών, ήταν η ευκαιρία που έψαχνα για να γράψω για ένα θέμα που μου αρέσει πολύ: Τους Εκδικητές και τις μεταξύ τους σχέσεις. Χαίρομαι που από όλα τα άρθρα που έγραψα για τη Marvel και τους Εκδικητές αυτό ήταν που διαβάστηκε πιο πολύ.
Και πάμε σε ακόμη ένα άρθρο που χρωστάει την επισκεψιμότητά του στους Μικροί Μεγάλοι. Η επικαιρότητα ήταν η αφορμή για να γράψω για το Homeschooling, ένα ζήτημα για το οποίου ούτως ή άλλως έχω σαφή άποψη.
Και η λίστα κλείνει με ένα άρθρο που έγραψα παρορμητικά, όταν είδα τις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με την προβολή του νέου Star Wars. Δεν ξέρω αν κατάφερα να μεταπείσω κανένα για το ότι ο Παπακαλιάτης δεν είχε σχέση με την καθυστέρηση της Ελληνικής πρεμιέρας. Για τη γενικότερη συμπεριφορά των φαν πρέπει να γράψω νέο άρθρο, αφού όμως περάσει λίγος καιρός και είναι διαθέσιμα όλα τα δεδομένα.
Εύχομαι σε όλους μια καλή και παραγωγική χρονιά, και μακάρι το 2016 να μας φέρει όσα θέλαμε και δεν είχαμε μέσα στο 2015!
Tagged , , , , , , ,

§ 2 Responses to Τι Διαβάσατε Οι Πιο Πολλοί Μέσα Στο 2015"

  • Ο/Η Elinablog λέει:

    Kαλή Χρονιά! Έτσι να συνεχίσεις και να σε διαβάζουν όλο και περισσότεροι. Μου άρεσε που έγραψες και πως προέκυψαν περισσότερες επισκέψεις σε αυτά τα posts σου. Το κλασικό που θα περίμενα να διαβάσω σε ένα τέτοιο κείμενο θα ήταν “αυτά ήταν τα αγαπημένα σας posts για το 2015” ή ακόμη χειρότερα “αυτό το αγαπήσατε/λατρέψατε”, χωρίς – κλασικά – να γίνεται καμία άλλη αναφορά.

    • Ο/Η ChrisMaGR λέει:

      Καλή χρονιά και σε εσένα Ελίνα! Αν και ήδη μια από τις αποφάσεις μου για το μπλογκ δεν την τήρησα. Το 2016 μπήκε άσχημα. Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο. Για μένα μια απλή παράθεση δεν έχει νόημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Τι Διαβάσατε Οι Πιο Πολλοί Μέσα Στο 2015 at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta