Προσδοκίες Για Το 2016

Ιανουάριος 1st, 2016 § 0 comments

Καλή χρονιά. Να έχουμε όλοι ένα ευτυχισμένο και γενναιόδωρο 2016 γεμάτο υγεία και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Περιμένω πολλά από το 2016 σε πολλά θέματα. Κάποια από αυτά που περιμένω είναι εδώ:

Το 2016 είναι δίσεκτο. Και δίσεκτο έτος σημαίνει Ολυμπιακοί Αγώνες. Η διαφορά ώρας δεν θα μου επιτρέψει να παρακολουθώ ζωντανά όσα θέλω, αλλά γενικά περιμένω ότι το καλοκαίρι θα δω πολλή τηλεόραση.
Από κινηματογραφικά, το 2016 θα μας δώσει έξι ταινίες με υπερήρωες. Τα τρέιλερ για τα πέντε από αυτά τα έχουμε ήδη δει. Στα επόμενα χρόνια θα δούμε ακόμη περισσότερες ταινίες του είδους. Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα γκώσουμε. Μέχρι τότε ας το απολαύσουμε:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpifcWnJFCP6yPdK3LNubnAFN
Επίσης μέσα στο 2016 θα μας δοθούν από τη Disney πολλές ευκαιρίες για να πάμε οικογενειακά στον κινηματογράφο.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpidWpZV6uE7bHiVaQt3Z1Kv7
Άλλες ταινίες που σίγουρα θα δούμε οικογενειακώς είναι: Ο ΜΦΓ, η επόμενη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που πιστεύω ότι θα είναι για τα παιδιά μας ό,τι ο Εξωγήινος για εμάς. Τα Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται, η ευκαιρία που έχουμε για να δούμε με τα παιδιά μας μια νέα ιστορία από τον κόσμο του Χάρι Πότερ. Και φυσικά το Rogue One, η ταινία Star Wars του 2016.
Στα μουσικά δεν ξέρω τι με περιμένει. Ελπίζω να έχουμε νέο άλμπουμ από Snow Patrol, οι οποίοι έχουν αργήσει πολύ να βγάλουν νέο υλικό. Και από διάβασμα σκοπεύω να διαβάσω τα βιβλία που δεν διάβασα μέσα στο 2015 πριν προσθέσω κι άλλα στη λίστα μου.
Στα δικά μου τώρα: Τον Μάρτιο κλείνω δύο χρόνια στη νέα μου θέση. Ίσως θα πρέπει να δω τι θα κάνω στη συνέχεια με τα επαγγελματικά μου. Στο μπλογκ θα συνεχίσω να γράφω ένα άρθρο τις καθημερινές, και θα πρέπει να δω τι θα κάνω με το άλλο μου μπλογκ, καθώς και με κάποια άλλα πρότζεκτ που έχω στον νου μου. Τον Νοέμβριο το μπλογκ θα κλείσει πέντε χρόνια παρουσίας, και φυσικά θα το γιορτάσω όπως του πρέπει.
Και κάτι ακόμα. Άλλαξα χρρόνο φορώντας ένα πουκάμισο που είχα χρόνια να φορέσω. Στόχος μου είναι μέσα στο 2016 να φορέσω ακόμη περισσότερα ρούχα από την ντουλάπα μου, ρούχα που επίσης έχω πολλά χρόνια να φορέσω. Θα επανέλθω κάποια στιγμή, ελπίζω πριν το καλοκαίρι.
Happy2016
Tagged , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Προσδοκίες Για Το 2016 at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta