Διακοπές Τέλος (2016 Edition)

Σεπτέμβριος 1st, 2016 § 0 comments

Φέτος το καλοκαίρι είπα να μην ξεκουραστώ μόνο εγώ, αλλά να ξεκουράσω και το μπλογκ. Με το φθινόπωρο να έχει μπει, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τη νέα (ακαδημαϊκή) χρονιά.

Το καλοκαίρι πέρα από τα μπάνια στη θάλασσα βρίσκω και την ευκαιρία για να διαβάσω βιβλία και να δω ταινίες και σειρές για τα οποία δεν έχω χρόνο μέσα στον χειμώνα. Ειδικά για το διάβασμα επιλέγω να διαβάσω όλες εκείνες τις συλλεκτικές εκδόσεις κόμικς που φαίνονται μεν πολύ ωραία στο ράφι, δεν είναι όμως πρακτικό να τις διαβάσεις στο πόδι, στο λεωφορείο κλπ. Το καλοκαίρι βρίσκω μια ήσυχη γωνιά και αρχίζω το διάβασμα::
LightReading2016
Πρόκειται κυρίως για ιστορίες που τις είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια, στα Ελληνικά και αποσπασματικά. Ξαναδιαβάζοντάς τες στη σωστή σειρά τις εκτίμησα ακόμα περισσότερο, ειδικά τις ιστορίες του Σπάιντερ-Μαν.
Ταινίες και σειρές ήταν λίγο πιο δύσκολο να παρακολουθήσω όσο ήμουν στη Χαλκιδική. Όταν όμως πήγαμε στο χωριό στην Πελοπόννησο τα ήσυχα καλοκαιρινά μεσημέρια τα εκμεταλλεύτηκα, είτε βλέποντας την τέταρτη σεζόν του Bates Motel είτε βλέποντας μερικές από τις ταινίες που είχα χάσει.
MoviesSummer2016
Το 2016 ήταν Ολυμπιακή χρονιά. Λόγω της διαφοράς ώρας δεν μπόρεσα να δω όλους τους αγώνες που ήθελα. Πάντως τα χρυσό της Άννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια κατάφερα να τα δω λάιβ. Η διαφορά ώρας όμως μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω μερικά από τα «πρωινά» αγωνίσματα που άλλες χρονιές δεν τα είχα παρακολουθήσει. Έτσι, μπόρεσα και είδα κωπηλασία και αγώνες κανό, οι οποίοι έγιναν στην παραλία του Ρίο και μαζί με τους αγώνες είδαμε και μερικά πλάνα εξαιρετικής ομορφιάς, με τεράστια κτίρια στην παραλία και πανύψηλα βουνά στο βάθος. Την τελετή λήξης την παρακολούθησα αναγκαστικά το επόμενο βράδυ. Ήταν ακριβώς αυτό που όλοι περιμέναμε από μια τελετή λήξης. Σε πολλά σημεία θυμήθηκα και την αντίστοιχη τελετή της Αθήνας.
Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ξεκινάει με όρεξη για νέα σχέδια. Για την ώρα βέβαια ακόμα συνηθίζω το πρωινό ξύπνημα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Διακοπές Τέλος (2016 Edition) at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta