Το Μωρό Της Μπρίτζετ Τζόουνς: Mr Darcy Vs McDreamy

22 Σεπτεμβρίου, 2016 § 0 comments

Η Μπρίτζετ γιορτάζει τα γενέθλιά της μόνη της. Λίγο καιρό, και μετά από δύο νύχτες με δύο διαφορετικούς άντρες, μένει έγκυος. Ο Μαρκ και ο Τζακ, οι δύο υποψήφιοι πατεράδες, διεκδικούν μια θέση στη ζωή της Μπρίτζετ. Τι συνδέει την Μπρίτζετ με τον Τζακ; Τη τι χωρίζει με τον Μαρκ; Και πόση σημασία έχει τελικά ποιος είναι ο πατέρας;


Το καλοκαίρι του 1998 σχεδόν όλα τα κορίτσια στην παρέα μου διάβαζαν το μυθιστόρημα με τον έξυπνο τίτλο Μπρος Γκρεμός Και Πίσω Ράφι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να πηγαίνουμε διακοπές με το πλοίο και μια κοπέλα από την παρέα που το διάβαζε γελούσε όλη την ώρα και περιέγραφε κωμικές σκηνές από το βιβλίο. Το βιβλίο γυρίστηκε ταινία με τον τίτλο Το Ημερολόγιο Της Μπρίτζετ Τζόουνς, και είχε τεράστια επιτυχία. Γυρίστηκε και η συνέχεια, την οποία δεν την είδα. Το τρίτο μέρος των περιπετειών της ηρωίδας είναι το Μωρό Της Μπρίτζετ Τζόουνς. Η Ρενε Ζελβέγκερ και ο Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους της Μπρίτζετ και του Μαρκ, ενώ το τρίγωνο αντί για τον Χιου Γκραντ συμπληρώνεται από τον Πάτρικ Ντέμπσι στον ρόλο του Τζακ.
Η ταινία είναι από αυτές που ξέρεις τι πας να δεις. Είναι χαζομαρίτσα, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Προσωπικά γέλασα πολύ. Μόνο στο τέλος κάποια στιγμή το σενάριο γίνεται υπερβολικό στην προσπάθειά του να γίνει όλο και πιο αστείο. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο βέβαια δεν με ενθουσίασε. Η Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν αγνώριστη, ενώ ο Κόλιν Φερθ φαίνονταν μάλλον γερασμένος και βαρύς. Ο Πάτρικ Ντέμπσι από την άλλη έπαιζε όπως πάντα τον McDreamy. Στην ταινία κάνει και ένα σύντομο πέρασμα ο Ed Sheeran, ο υποδύεται τον εαυτό του και τραγουδάει και δύο από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του. Οι σκηνές όπου εμφανίζεται είναι από τις πιο αστείες της ταινίας.
bridgetjonesbabyposter
Tagged , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Το Μωρό Της Μπρίτζετ Τζόουνς: Mr Darcy Vs McDreamy at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta