Εθνική Ελλάδος: «Δεν Ξέρω Τι Θα Πει Ελληνική Καρδιά»

Ιανουάριος 21st, 2015 § 0 comments

Η Φοίβη δέχεται να κάνει μπει στην ομάδα της Νίκης και της Φρόσως. Σειρά έχει να βρουν προπονητή και παγοδρόμιο. Θα χρειαστεί να γνωρίσουν τα άτομα πίσω από την Ομοσπονδία Κέρλινγκ. Τι σκάνδαλα κρύβονται πίσω από τη δημιουργία της Ομοσπονδίας; Πώς θα πείσουν τον Χρήστο Μελίτη, έναν παλιό παίκτη του κέρλινγκ από τον Καναδά, να γίνει ο προπονητής τους; Και τι προβλήματα αντιμετωπίζει με την οικογένειά της η Φρόσω;

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpiejy7Ugc5AlFBhuDjJY1Zcb
Στο δεύτερο επεισόδιο της Εθνικής Ελλάδος, βλέπουμε σιγά σιγά την ομάδα να σχηματίζεται Το τέταρτο μέλος δεν το γνωρίσαμε ακόμη. Γνωρίσαμε όμως το ζεύγος Σαφέτα, με τους οποίους πρέπει η ομάδα να συνεργαστεί, αφού υποτίθεται ότι βρίσκονται πίσω από την Ελληνική Ομοσπενδία Κέρλινγκ. Γνωρίσαμε και τον Χρήστο Μελίτη, που τα κορίτσια τον θέλουν για προπονητή της ομάδας τους. Ο ρόλος που παίζει ο Καπουτζίδης είναι τελείως διαφορετικός από του Σπύρου στο Παρά Πέντε, ο οποίος ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν του Χοσέ στις Σαββατογεννημένες. Πάντως και ο Μελίτης, και ο Σπύρος έχουν σχέση με τον Καναδά. Την παράσταση στο επεισόδιο κλέβει η Μίνα Αδαμάκη με το απίθανο παίξιμό της. Ο χαρακτήρας της βέβαια δίνει λαβή για πολλές ατάκες.
Και στο δεύτερο επεισόδιο βλέπουμε το χιούμορ να εναλλάσσεται με σκληρές αλήθειες για την Ελληνική πραγματικότητα Βλέπουμε την υποκρισία πίσω από την ελληνική σόουμπιζ και τα χρήματα που τρώγονται δήθεν για τον αθλητισμό. Στο προηγούμενο επεισόδιο οι υποψίες που είχαμε για τον άντρα της Φρόσως επιβεβαιώνονται Και μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, αφού ο γιος της Φρόσως έχει δηλητηριαστεί από τις ιδέες του πατέρα του. Στα λόγια της Φρόσως στον γιο της αναγνωρίζουμε τις σκέψεις που όλοι κάνουμε όταν ακούμε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Το ενδιαφέρον είναι ότι η εμφάνιση του γιου της Φρόσως δεν έχει την στερεοτυπική εμφάνιση που ξέρουμε.
Τα πιο σκληρά λόγια όμως θα τα πει ο Καπουτζίδης, μέσω του χαρακτήρα που υποδύεται. Στα λόγια του αναγνωρίζουμε το παράπονο που έχουν από την Ελλάδα όσοι έχουν μάθει από τη ζωή στο εξωτερικό. Την απογοήτευση που νιώθουν από την πατρίδα τους ή την πατρίδα των γονιών τους.
Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο, όπου όπως καταλαβαίνω θα γνωρίσουμε τους υπόλοιπους χαρακτήρες.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Δεν Ξέρω Τι Θα Πει Ελληνική Καρδιά» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta