Εθνική Ελλάδος: Γιατί Να Θέλει Κάποιος Τα Πάντα Τέλεια;

Φεβρουάριος 4th, 2015 § 0 comments

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν. Δύο από τα κορίτσια τα πάνε πολύ καλά. Τα άλλα δύο… λιγότερο καλά. Όσο καλά τα πάει η Νίκη όμως με τις προπονήσεις, τόσο άσχημα τα πάει με την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Αντίθετα η Φοίβη έχει απρόσμενες εξελίξεις στα προσωπικά της. Ποια σύμπτωση θα την φέρει πιο κοντά με τον Αχιλλέα Καρπαθάκη; Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Χρήστου; Και τι σχέδια έχει το ζεύγος Σαφέτα για την ομάδα και το παγοδρόμιο;

https://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpicfRzP8xEE4UQmxzMXSsMoj

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την Εθνική Ελλάδος. Η έκπληξη σε αυτό το επεισόδιο είναι με τον χαρακτήρα του Χρήστου Μελίτη. Στα προηγούμενα επεισόδια ήταν ξινός και γενικά αντιπαθής. Σε αυτό το επεισόδιο αρχικά μας τον παρουσιάζει με όλα τα στερεότυπα που έχουν οι γκέι στην τηλεόραση (αν και δεν τον παρουσιάζουν σαν καρικατούρα). Ακόμη και τα κορίτσια της ομάδας σαν στερεότυπο τον αντιμετωπίζουν Για να δούμε στο τέλος ότι απέχει πολύ από τα στερεότυπα.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/562723404894470145
Επίσης βλέπουμε την αρχή ενός ρομάντζου. Η Φοίβη έρχεται πιο κοντά με τον Αχιλλέα με ένα ξεκαρδιστικό meet cute. Η σκηνή όπου (ουσιαστικά) φλερτάρουν είναι σχεδόν αυτοαναφορική. Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά πρώτη φορά ο Καπουτζίδης δοκιμάζει την ρομαντική κομεντί σε σειρά του. Στην ιστορία της Φοίβης βλέπουμε και σχόλιο για την ψευτιά της σόουμπιζ, και αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε το μυστικό που κρύβει και με το οποίο την εκβιάζουν.
Το μουσικό θέμα της σειράς κολλάει. Πρόκειται για το τραγούδι Γιορτή των Koza Mostra:
http://youtu.be/DCKRUwFpZQQ
Τα περισσότερα αστεία του επεισοδίου τα προκάλεσαν η Φρόσω και η Στάλλω. Η Φρόσω τα πηγαίνει χάλια τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο κομμωτήριο.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/562716617575239681
Η Στάλλω είναι η μόνη από τα κορίτσια που δεν ξέρουμε παρά ελάχιστα. Φαντάζομαι θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια περισσότερα για αυτήν. Για την ώρα γελάμε με την αφέλειά της, την μανία τις με τις selfies και την Κυπριακή προφορά της.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/562712059490869249
Το πιο συγκινητικό σημείο του επεισοδίου ήταν στο τέλος, όπου ανάμεσα στις οικογενειακές φωτογραφίες βλέπουμε και τη γιαγιά του Χρήστου. Είναι προφανές ότι για τον Γιώργο Καπουτζίδη μόνο μία γιαγιά θα υπάρξει, η Ειρήνη Κουμαριανού. Δεν την ξέχασε, ούτε κι εμείς όμως την ξεχάσαμε.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: Γιατί Να Θέλει Κάποιος Τα Πάντα Τέλεια; at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta