Χρήστος Who?

Καλώς ήρθες στο ιστολόγιό μου. Δεν ξέρω αν γνωριζόμαστε. Αν όχι, ελπίζω αυτά που διαβάζεις εδώ να σου αρέσουν και να ξανάρθεις.
Ας συστηθώ. Ονομάζομαι Χρήστος. Έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός, αλλά με κέρδισαν οι υπολογιστές. Έτσι, έκανα μεταπτυχιακό στο αντικείμενο στην Αγγλία. Έχω εργαστεί ως προγραμματιστής για τον ιδιωτικό τομέα αλλά και για ερευνητικά προγράμματα. Από το 2006 εργάζομαι στο ΑΠΘ. Με τη γυναίκα μου έχουμε δύο παιδιά. Μία κόρη (γεννημένη το 2006) και έναν γιο (γεννημένος το 2008).
Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω, να βλέπω ταινίες και ξένες σειρές και να ακούω μουσική. Όταν είμαι με τους φίλους μου λέω την άποψή μου για όλα όσα διάβασα, είδα και άκουσα, και για κάποιο λόγο εκείνοι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη γνώμη μου. Επίσης αρέσει στις παρέες μου να τους αφηγούμαι ιστορίες, πράγματα που συνέβησαν σε εμένα ή ακόμη και στους ίδιους. Τους αρέσει ο τρόπος που δίνω στον άλλο να καταλάβει τι συνέβη. Προφανώς το κάνω καλά. Το blog αυτό, λοιπόν, είναι μια προέκταση αυτού που κάνω με τις παρέες μου. Γράφω την άποψή μου για όσα μου αρέσουν και αφηγούμαι ιστορίες που θέλω να μοιραστώ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ ένα blog. Η τελευταία φορά (το 2008) ήταν καταστροφική. Στην προσπάθειά μου να σχολιάσω την επικαιρότητα, μου έβγαινε γκρίνια. Τα πράγματα σήμερα είναι πολύ πιο δύσκολα από το 2008. Η κρίση με έχει αγγίξει και εμένα. Αρχικά είχα πει ότι σε αυτό το blog δεν θα σχολιάζω την επικαιρότητα, και ότι θα περιορίσω τη γκρίνια στο ελάχιστο. Σε μεγάλο βαθμό το τηρώ αυτό, εκτός από φορές που πραγματικά μου είναι αδύνατο να μην πάρω θέση. Κατά τα άλλα, για την επικαιρότητα έχω υπάρχουν τα κοινωνικά μέσα όπου ό,τι γράφουμε είναι σχετικά εφήμερο και με τον χρόνο χάνεται για όποιον δεν θέλει να ψάξει πολύ. Στο blog γράφω πράγματα που μέσα στον χρόνο να μπορώ κι εγώ ο ίδιος να τα αναζητώ.
Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Αν θέλεις να κρατήσεις επαφή μαζί μου, μπορείς να γραφτείς στις ενημερώσεις στη στήλη δεξιά. Στην ίδια στήλη μπορείς να δεις και όλα τα κοινωνικά μέσα στα οποία είμαι γραμμένος. Αν θέλεις να μου πεις κάτι, μη διστάσεις. Κάθε κριτική (θετική ή αρνητική) είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Αν θες να μου πες κάτι ιδιαιτέρως, μπορείς να μου γράψεις στο chrismagr [at] chrismagr [dot] com.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *