Όταν η Kylie Minogue ήρθε στην Αθήνα #myK25

22 Μαΐου, 2013 § 0 comments

Το να δω ζωντανά την Kylie Minogue ήταν κάτι που το επιθυμούσα διακαώς από το 1988. Μου πήρε 20 χρόνια για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία μου, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο.

KylieX2008

Όσο ήμουν στην Αγγλία η μόνη συναυλία που κατάφερα να πάω ήταν εκείνη της Madonna τον Ιούλιο του 2001. Στο Cardiff (πολύ κοντά στο Bristol) γίνονταν πολλές συναυλίες, μεταξύ των οποίων του Bryan Adams και της Kylie, δεν αξιώθηκα να πάω σε καμία. Επέστρεψα στην Ελλάδα το 2002. Και στα τέλη του 2007 ανακοινώθηκε ότι η Kylie θα έρχονταν για πρώτη φορά για συναυλία στην Αθήνα. Αμέσως εξασφάλισα εισιτήρια και παρέα και περίμενα να έρθει η μέρα.

Η συναυλία έγινε στο Terra Vibe. Φροντίσαμε να πάμε από νωρίς (σχετικά) ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά στη σκηνή. Και το καταφέραμε. Ήμασταν στο κοντινότερο σημείο που επέτρεπαν τα εισιτήριά μας. Η συναυλία ήταν εκπληκτική. Η Kylie ήταν όλο ενέργεια. Έπαιζε με το κοινό συνέχεια, και μίλησε λίγο και στα Ελληνικά. Εγώ δεν σταματούσα να τραβάω βιντεάκια.

Στη συναυλία της είπε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της. Το τελευταίο τραγούδι που είπε ήταν το “I Should Be So Lucky”, για το οποίο αστειεύτηκε ότι πολλοί στη συναυλία δεν είχαν γεννηθεί όταν είχε βγει το τραγούδι. Το παρακάτω βίντεο είναι διάρκειας 35 λεπτών και περιλαμβάνει όλο το υλικό που είχα τραβήξει τότε. Η ποιότητα είναι χάλια, αλλά είναι ένα αναμνηστικό από μία στιγμή που περίμενα και δεν με απογοήτευσε.
Tagged , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Όταν η Kylie Minogue ήρθε στην Αθήνα #myK25 at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta