Μια Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη Από Την Madonna

23 Δεκεμβρίου, 2014 § 0 comments

Πριγκίπισσες της Ποπ μπορεί να υπάρχουν πολλές (αν και εγώ μόνο μία αναγνωρίζω), Βασίλισσα όμως είναι μόνο μία. Και όλα δείχνουν ότι μέσα στο 2015 η Madonna θα ξανακάτσει στον θρόνο της. Πήραμε μια γεύση από τι μας περιμένει και μας άνοιξε την όρεξη.


Το Living For Love είναι το πρώτο σινγκλ από το νέο της άλμπουμ, αλλά δεν είναι το μόνο νέο της τραγούδι που ακούσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Μετά από την διαρροή των ντέμο των τραγουδιών της, αποφάσισε να δείξει στο κοινό της πως ακούγονται πραγματικά τα τραγούδια της. Χωρίς καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση, έβγαλε το νέο της άλμπουμ για προπαραγγελία και δίνει τα έξι πρώτα τραγούδια σε όποιον θέλει την ψηφιακή έκδοση του άλμπουμ.

Ευτυχώς εμάς τους λουδίτες που προτιμούμε να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ σε CD δεν μας άφησε παραπονεμένους. Τα τραγούδια είναι διαθέσιμα και στο Spotify, το καθένα σαν ξεχωριστό σινγκλ.

Τα τραγούδια είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Έχουν φρέσκο ήχο, αλλά είναι και αντιπροσωπευτικά του τι έχουμε ακούσει από την Madonna εδώ και τρεις δεκαετίες. Τα τραγούδια έχουν και λίγο από την Dance Pop Madonna του Like A Prayer, την Country Madonna του Music, την πειραματική Madonna του American Life την ηλεκτρονική Madonna του Ray of Light. Και μας συστήνει και την Ρέγγε Madonna: Προβλέπω το καλοκαίρι του 2015 να ακουστεί πολύ το Unapologetic Bitch.

X-mas is coming early! Pre order my album and download 6 tracks! Happy Holidays! ❤️#rebelheart

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου. Μέχρι τότε έχουμε να περιμένουμε να δούμε και κάποιο βίντεο κλιπ, και πιθανόν και επιπλέον τραγούδια.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Μια Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη Από Την Madonna at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta