Εθνική Ελλάδος: «Δύσκολο Να Είσαι, Εύκολο Να γίνεις»

Μάιος 6th, 2015 § 0 comments

Η μεγάλη ώρα ήρθε. Η Εθνική Ομάδα Κέρλινγκ Γυναικών φεύγει για την Μπρατισλάβα, για να πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρίτης Κατηγορίας. Τι αφήνουν πίσω τους; Ποιες είναι οι επιδόσεις τους στους αγώνες; Και πώς εκμεταλλεύεται ο Σαφέτας τις γνωριμίες με ξένους;

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpifuDOorAJlPPe0Tp-ZS_YKG

Το ενδέκατο επεισόδιο της Εθνικής Ελλάδος ξεκινάει με μια αναδρομή στην παιδική ηλικία του Παντελή. Από την ώρα που γεννήθηκε έγινε μάρτυρας των άγριων καυγάδων μεταξύ των γονιών του. Βλέποντας τέτοιες σκηνές, ταυτίστηκε με αυτόν που πίστευε ότι είναι πιο ισχυρός. Έτσι, όχι απλά έγινε σαν τον πατέρα του, αλλά όπως φαίνεται τον ξεπέρασε.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/595674649884786688
Η Φοίβη από την άλλη αφού μας απασχόλησε με τα καμώματά της στο προηγούμενο επεισόδιο έγινε δεκτή από τα κορίτσια της ομάδας, αλλά όχι από τον Χρήστο. Ευτυχώς για αυτήν οι υπόλοιποι άντρες της ζωής της είναι πιο ζεστοί μαζί της. Ακόμη και ο Αχιλλέας μπαίνει ξανά στη ζωή της, και επιτέλους γίνεται δεκτός από τη Φοίβη με ανοιχτές αγκάλες. Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη και την Μπρατισλάβα είχαν μέσα και τον Ορφέα Αυγουστίδη, το ότι τελικά θα ακολουθούσε την Φοίβη δεν ήταν έκπληξη.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/595688520628510722
Τα περισσότερα πλάνα από την Μπρατισλάβα ήταν γενικά ή μέσα στο παγοδρόμιο. Φαντάζομαι στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε και τα εξωτερικά γυρίσματα. Πάντως το κάστινγκ για τις υποτιθέμενες παίκτριες των άλλων ομάδων ήταν αρκετά επιτυχημένο.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/595684572307857408
Το ότι στον πρώτο τους αγώνα τα κορίτσια δεν θα τα πήγαιναν καλά ήταν αναμενόμενο. Ήταν ο πρώτος αγώνας που έπαιζαν τα κορίτσια γενικά. Ώς τώρα δεν είχαν παίξει ούτε έναν αγώνα, έστω φιλικό. ήταν επόμενο ότι όλα τα προβλήματα θα έβγαιναν. Κατά τη γνώμη μου ο Χρήστος ήταν πολύ άδικος μαζί τους, και κακώς τις παράτησε. Ευτυχώς ν Νίκη αποδείχθηκε αντάξια των περιστάσεων. Και η Φοίβη για πρώτη φορά στη ζωή της δεν έκανε την ντίβα και έδωσε σε κάποιον άλλο τον έλεγχο.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/595681513431248896
Κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν καταλάβαινα και πολλά. Είναι όπως στις Αμερικανικές ταινίες με μπέιζμπολ ή Αμερικανικό φούτμπολ. Δεν καταλαβαίνω τι έκαναν οι παίκτες, καταλαβαίνω από τις αντιδράσεις των ηρώων αν ήταν που έκαναν καλό ή κακό. Κάπως έτσι είναι και στα ιατρικά σήριαλ. Λένε οι ηθοποιοί ένα κατεβατό και εγώ ακούω «πρέπει να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση».
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/595678639691321344
Πίσω στην Ελλάδα, το κλίμα δύο σπίτια (της Φρόσως και της Νίκης) είναι εντελώς διαφορετικό. Το σπίτι της Νίκης είναι ένα υπόδειγμα ανεκτικότητας, όπου επικρατεί ο ενθουσιασμός και το παιχνίδι. Το σπίτι της Φρόσως είναι παράδειγμα μισαλλοδοξίας, όπου επικρατεί η μιζέρια.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/595678102136717312
Την επόμενη Τρίτη, παρά τους φόβους μου, έχει νέο επεισόδιο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έδειξε τρία νέα επεισόδια στη σειρά. Τα γυρίσματα και το μοντάζ θα πρέπει να γίνονται σε φρενήρεις ρυθμούς για να προλάβουν να ολοκληρώσουν το επεισόδιο.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Δύσκολο Να Είσαι, Εύκολο Να γίνεις» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta