Εθνική Ελλάδος: «Η Ζωή Της Άλλαξε Για Πάντα»

Μάιος 13th, 2015 § 0 comments

Η Εθνική Ομάδα Κέρλινγκ Γυναικών είναι ακόμη χαμηλά στη βαθμολογία. Η στρατηγική όμως του Χρήστου και της Νίκης αποδίδει και φτάνουν ψηλά. Ο Αχιλλέας με την Φοίβη έρχονται πολύ κοντά, ενώ ο Ρίτσαρντ έχει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Γιάννη, τον γιο της Νίκης. Εν τω μεταξύ η Γκρέις έχει τις υποψίες της για το ποιος έβαλε τη φωτιά στο μαγαζί της. Πώς θα αντιδράσει ο Θόδωρας όταν μάθει για την πυρκαγιά; Τι μηχανορραφίες σκαρφίζεται πάλι η Λίζα Σαφέτα; Και σε ποια θέση θα καταλήξουν τελικά στην κατάταξη τα κορίτσια;

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzXAOiTPtpicmxRaQwK4ENlaf51hcQ6JU

https://twitter.com/ChrisMaGR/status/591144348621869057
Το ότι τα κορίτσια θα έφταναν μέχρι την τρίτη θέση το ήξερα εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου. Είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη από τα κοινωνικά μέσα οι οποίες έδειχναν την ομάδα στην τρίτη θέση. Ζηλεύω λοιπόν όλους αυτούς που δεν γνώριζαν την εξέλιξη.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/598221720630198273
Πέρα από αυτό, το επεισόδιο ήταν από τα πιο απολαυστικά της σειράς. Οι αγώνες ήταν καλογυρισμένοι και η σκηνοθεσία και το μοντάζ κατάφερναν και έβγαζαν την αγωνία για την πορεία του κάθε παιχνιδιού. Το χάιλαϊτ ήταν φυσικά ο αγώνας ενάντια στην Τουρκία, με την Στάλλω να τα δίνει όλα. Οι οδηγίες της Νίκης και η περιγραφή του εκφωνητή προσέφεραν το απαραίτητο exposition, το οποίο δεν δίνονταν καθόλου αδέξια.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/598216517327654912
Και όσο τα κορίτσια έπαιζαν στην Μπρατισλάβα, ο Ρίτσαρντ ήρθε πιο κοντά με τον Γιάννη. Οι σκηνές με αυτούς τους δύο είναι πάντα οι αγαπημένες μου και από την πρώτη στιγμή περίμενα πως θα έρχονταν η ώρα για μια τέτοια συζήτηση.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/598218263093448705
Η πιο σουρεαλιστική στιγμή ήταν η «αποκάλυψη» της Λίζας προς τον γιο της για να τη βοηθήσει να ξεμπροστιάσει τον Σαφέτα. Το ότι ο Σαφέτας σιγά σιγά γίνεται συμπαθής την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο στρίγκλα.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/598217203121532929
Άφησα για το τέλος την ιστορία του εμπρησμού. Η Γκρέις είναι σε δίλημμα Θέλει δικαιοσύνη, αλλά δεν θέλει να χαλάσει τη φιλία της με τη Φρόσω. Κάνει όμως λάθος για το ποιος έκαψε το μαγαζί της. Υποπτεύεται τον Θόδωρα. Ο οποίος Θόδωρας αρχικά επικροτεί την πράξη, μέχρι που μαθαίνει ποιος την έκανε. Όπως φαίνεται, επιτέλους συνειδητοποιεί ότι έκανε κάτι λάθος σαν πατέρας. Θα δείξει. Οι αντιδράσεις του ως τώρα ήταν αλλοπρόσαλλες Από τη μια κλαίει, από την άλλη επιχειρεί να χτυπήσει τη Φρόσω με την πατερίτσα. Αναμονή μέχρι να επιστρέψει η Φρόσω.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/598217456449101824
Την επόμενη εβδομάδα όπως φαίνεται δεν θα έχει νέο επεισόδιο. Αν δεν απατώμαι έχει και Eurovision την άλλη Τρίτη. Τρέιλερ δεν έδειξε όταν τέλειωσε το επεισόδιο πάντως.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Η Ζωή Της Άλλαξε Για Πάντα» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta