Πέντε Ταινίες Αξέχαστες Στις Τρεις Διαστάσεις

Οκτώβριος 8th, 2015 § 0 comments

Σήμερα ξεκινάει να προβάλλεται η ταινία Βόλτα Στο Κενό. Η ταινία είναι σε 3D, από το οποίο πιστεύω ότι ευνοείται λόγω του θέματός της. Το 3D γενικά έχει παρεξηγηθεί πολύ, λόγω της αλόγιστης και (ίσως) άσκοπης χρήσης του. Σε κάποιες ταινίες όμως, το 3D δίνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Επέλεξα πέντε από αυτές που μου έχουν μείνει πιο πολύ για το εντυπωσιακό 3D τους:

Avatar
Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον ήταν η πρώτη που έδειξε τις δυνατότητες του μέσου. Ο κόσμος του πλανήτη Πανδώρα ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου και ούτε μία στιγμή δεν καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος είναι πλαστός.
5 στοιχείο(α) « 1 από 5 »

Απέφυγα να συμπεριλάβω ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι οποίες κατά κανόνα ευνοούνται από το 3D λόγω του τρόπου με τον οποίο γίνονται. Για μένα, πάντως, το 3D είναι το «νέο» στον κινηματογράφο, όπως ήταν παλιά νέα ο ήχος, το χρώμα και η ευρεία οθόνη. Και εκείνα στα πρώτα τους χρόνια είχαν τις αποτυχίες τους, μέχρι που τελικά βρέθηκαν κάποιοι δημιουργοί που μεγαλούργησαν και τα βοήθησαν να κυριαρχήσουν. Βρίσκω πολύ απίθανο να κυριαρχήσει και το 3D, ξέρω όμως ότι ήρθε για να μείνει.
Perfect3D
Tagged , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Πέντε Ταινίες Αξέχαστες Στις Τρεις Διαστάσεις at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta