Οι Ήρωες Της Pixar Και Οι Φίλοι Τους

Οκτώβριος 16th, 2015 § 0 comments

Πριν από 20 χρόνια η Pixar μας έδειξε ότι πάντα έχουμε έναν φίλο, χωρίς έχει σημασία πόσο μικρό ή απίθανο ή διαφορετικό. Τέτοιες φιλίες μπορούν να κρατήσουν για πάντα, αλλά όλες ξεκινούν σε μια στιγμή.

https://youtu.be/Ar7BYa56HiI
Με αφορμή τα 20 χρόνια της ταινίας Toy Story, η Pixar μας θυμίζει στο νέο τρέιλερ του Καλόσαυρου τι ξέρει να κάνει καλά: Να παρουσιάζει φιλίες, είναι πρόκειται για τον Μπαζ και τον Γούντι, τον Κεραυνό και τον Μπάρμπα, τον Σάλι και τον Μάικ, τον Μάρλιν και τη Ντόρι, ή για να πάμε στο πιο πρόσφατο παράδειγμα, τη Λύπη και τη Χαρά. Και μαζί παρουσιάζει τη νέα φιλία από την νέα ταινία.
https://instagram.com/p/83VXJQCPb-/
Πριν από λίγες ημέρες η Pixar μας έδωσε και μια γεύση από τη μικρού μήκος ταινία που θα προβληθεί πριν τον Καλόσαυρο. Θα έχει τίτλο Sanjay’w Super Team και θα μιλάει για ένα αγόρι, τον Σάντζεϊ, ο οποίος συνδυάζει με τη φαντασία τους θεούς στους οποίους πιστεύει ο ινδουιστής πατέρας του με την δική του αγάπη για τους υπερήρωες. Η ταινία βασίζεται στις εμπειρίες του σκηνοθέτη Σάντζεϊ Πατέλ από τη δική του παιδική ηλικία.
https://youtu.be/222ztGhX4SE
Και τις δύο ταινίες θα τις δούμε στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου.
GD_Sanjay
Tagged , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Οι Ήρωες Της Pixar Και Οι Φίλοι Τους at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta