Νυχτερίδες Κι Αράχνες: Τα Δέκα Καλύτερα Τραγούδια Από Ταινίες Με Υπερήρωες

15 Οκτωβρίου, 2015 § 0 comments

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι ταινίες με υπερήρωες συνοδεύονταν από συλλογές τραγουδιών. Τις περισσότερες φορές αυτές οι συλλογές ήταν γεμάτες με ροκ και ίντι ροκ τραγούδια, τα οποία δεν ακούγονταν καν στις αντίστοιχες ταινίες, και ήταν και στην καλύτερη περίπτωση μέτρια (γιατί δεν είναι όλα τα ίντι ροκ συγκροτήματα Snow Patrol και Imagine Dragons). Παρόλα αυτά, υπάρχουν και τραγούδια που ξεχώρισαν. Τα δέκα καλύτερα από αυτά είναι κατά τη γνώμη μου τα παρακάτω.

1. U2 - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω πόσο πολύ μου αρέσει αυτό το τραγούδι, το δεύτερο στη λίστα από την ταινία Μπάτμαν Για Πάντα. Αποκορύφωμα το ορχηστικό κλείσιμο του τραγουδιού. Όχι μόνο το καλύτερο τραγούδια από ταινία με υπερήρωες, αλλά και ένα από τα καλύτερα τραγούδια των U2
10 στοιχείο(α) « από 10 »

Πέρα από αυτά τα τραγούδια, υπήρχαν και ταινίες με απίστευτες συλλογές σάουντρακ που έκαναν τη διαφορά. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι ο πρώτος Μπάτμαν, όπου ο Prince έγραψε ένα αριστουργηματικό άλμπουμ, το Watchmen, με μια συλλογή με διάσημα τραγούδια που και οι Φύλακες Του Γαλαξία, με μια συλλογή τραγουδιών ενταγμένη στην υπόθεση της ταινίας. Και φυσικά, υπάρχει και το Iron Man 2, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους AC/DC να παρακάμψουν τον όρκο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουν συλλογή Greatest Hits.
BatsSpiders
Tagged , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Νυχτερίδες Κι Αράχνες: Τα Δέκα Καλύτερα Τραγούδια Από Ταινίες Με Υπερήρωες at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta