Η Σούπεργκερλ Και Οι Θρύλοι Του Αύριο: Ακόμη Δύο Σειρές Με Υπερήρωες Από Την DC

Μάιος 19th, 2015 § 0 comments

Η Αμερικανική τηλεόραση γεμίζει με υπερήρωες. Στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα δούμε ακόμη δύο σειρές με υπερήρωες να κάνουν πρεμιέρα.

image
Το 2016 το κανάλι CW θα προσθέσει ακόμη μια σειρά στο τηλεοπτικό της σύμπαν. Στη σειρά εμφανίζονται ήρωες και κακοποιοί από τα Arrow και Flash. Η σειρά φαίνεται αρκετά πολύχρωμη. Μακάρι η Marvel να αντιγράψει την ιδέα και να δούμε επιτέλους μια σειρά με μια υπερηρωική ομάδα.
https://youtu.be/4MubNoWQiSc
Πιο πριν, θα δούμε στο CBS την Σούπεργκερλ. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι το κανάλι έτσι για αλλαγή ξεκινάει μια σειρά που δεν είναι αστυνομική ή δικαστική. Η υπόθεση όσον αφορά στην προσωπική ζωή της ηρωίδας θυμίζει την ταινία Ο Διάβολος Φοράει Πράντα. Σε ένα ρόλο θα δούμε και την Τσάιλερ Λι, η οποία ως Λέξι έπαιζε τον αγαπημένο μου χαρακτήρα στο Grey’s Anatomy, πριν την ξεπαστρέψει κι αυτήν η Σόντα. Επίσης τηρώντας την παράδοση των σειρών της DC, θα δούμε γκεστ από μια προηγούμενη Σούπεργκερλ και έναν παλιότερο Σούπερμαν.

Tagged , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Η Σούπεργκερλ Και Οι Θρύλοι Του Αύριο: Ακόμη Δύο Σειρές Με Υπερήρωες Από Την DC at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta