Εθνική Ελλάδος: Ωρα Για Κέρλινγκ

Μάρτιος 11th, 2015 § 0 comments

Πάλι δεν είχε καινούριο επεισόδιο από την Εθνική Ελλάδος. Βλέπω να γίνεται όπως με το Παρά Πέντε, που τελικά η σειρά έγινε δεκαπενθήμερη Μέχρι το επόμενο επεισόδιο, μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα κέρλινγκ, για να μπαίνουμε στο κλίμα:

http://youtu.be/KNVdQQYRGaI
Επέλεξα να βάλω τον τελικό γυναικών των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2010, οι οποίοι είχαν γίνει στο Βανκούβερ. Ο αγώνας διαρκεί τρεις ώρες. Είναι λοιπόν ένα άθλημα που χρειάζεται υπομονή, και για να το παίξεις αλλά και για να το παρακολουθείς
Πέρα από την πραγματικότητα του σήριαλ, το κέρλινγκ στην Ελλάδα υπάρχει και δεν υπάρχει. Πρωτάθλημα έχει να γίνει από το 2008, και ακόμη και τότε δεν είχε διεξαχθεί στην Ελλάδα αλλά στη Βουλγαρία. Μπορεί να μην είναι πίσω από την ομοσπονδία άτομα σαν το ζεύγος Σαφέτα, αλλά με λίγο ψάξιμο στο Google μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η ομοσπονδία υπάρχει περισσότερο για να εξυπηρετεί σκοπιμότητες και λιγότερο για να στηρίζει τους αθλητές.
Τα γυρίσματα της σειράς πάντως δεν γίνονται σε κανονικό παγοδρόμιο για κέρλινγκ, αλλά στο Ice ‘n Skate στο Αιγάλεω. Και μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του σήριαλ, αν και διαπιστώνω ότι λόγω του σήριαλ υπάρχει από τον κόσμο κάποιο ενδιαφέρον για το άθλημα.
image
Tagged , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: Ωρα Για Κέρλινγκ at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta