Εθνική Ελλάδος: «Λάμβανε Υπόψη Μόνο Το Συμφέρον Της, Με Οποιο Κόστος Για Τους Αλλους»

Μάρτιος 25th, 2015 § 0 comments

Οι αγώνες στην Μπρατισλάβα πλησιάζουν και όλα φαίνονται να μπαίνουν σιγά σιγά σε μια σειρά. Ο Σαφέτας όπως πάντα προσπαθεί να τους ρίξει ώστε να κερδίσει η τσέπη του. Τα κορίτσια όμως έχουν εξελίξεις και στα προσωπικά τους. Τι ανακοινώνει η Φρόσω στον Θόδωρα; Για πιο λόγο η Φοίβη επιστρέφει στον Μάνο; Και πώς ένα δίλημμα της Νίκης θα βοηθήσει τον Χρήστο να πάρει μια σημαντική απόφαση;

Η αφήγηση στον αρχή και στο τέλος του επεισοδίου επικεντρώνεται στη Σαφέτα, μια μια σουρεαλιστική παρουσίαση. Η Λίζα Σαφέτα όμως δεν είναι η μόνη στο επεισόδιο που κοιτάζει το συμφέρον της.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/580473158886678530
Ενώ οι αγώνες είναι κοντά, η ομάδα φαίνεται να είναι χωρισμένη στα δύο. Από τη μια η Νίκη και η Φοίβη έχουν κάνει σημαντική πρόοδο και από την άλλη η Φρόσω και (κυρίως) η Στάλλω φαίνονται να μην ξέρουν την τύφλα τους τη μαύρη. Πέρα από τις προπονήσεις, ο Χρήστος έχει να κανονίσει τα διαδικαστικά και να οργανώσει την ομάδα, με ζητήματα όπως η σειρά που θα βγουν και ποια θα είναι αρχηγός. Οι εξετάσεις λύνουν φαινομενικά το πρόβλημα, και δίνουν την πιο αστεία στιγμή του επεισοδίου με την inspirational ομιλία της Στάλλως.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/580480351241416707
Η Φρόσω αρχίζει να κοιτάει το συμφέρον της και αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Θόδωρα. Ανάλογα με την κουλτούρα τους οι φίλες της αντιδρούν διαφορετικά με την απόφαση αυτή. Αλλά και ο Θόδωρας ξαφνιάζει με την αντίδρασή του. Παρόλο που πιστεύω ότι ο γάμος τους διαλύθηκε τη στιγμή που της έδωσε την μπουνιά, ελπίζω ότι μετά τον χωρισμό θα έχουν επιτέλους μια πολιτισμένη σχέση, όπως κατάφερε να έχει ο Σάββας με τις τρεις πρώην συζύγους του στις Σαββατογεννημένες.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/580480691609141248
Η Φοίβη κοιτάζει το συμφέρον της στα επαγγελματικά Αποφασίζει να επανασυνδεθεί (επαγγελματικά) με τον Μάνο. Αυτός που βγαίνει ριγμένος από την ιστορία είναι ο Αχιλλέας, ο οποίος απογοητεύεται και τα παρατάει, τόσο με το κέρλινγκ, όσο και με το φλερτ με τη Φοίβη. Κρίμα τα λουλούδια.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/580476769263882240
Στο σπίτι της Νίκης κοιτούν ο καθένας το δικό του συμφέρον. Ο γιος της καταφέρνει με πονηριά να αποκτήσει νέο τάμπλετ, καλύτερο από αυτό που του έσπασαν. Η κόρη της συνεχίζει το πάρε- δώσε με τον Μηνά, βοηθώντας τον να γυρίσει τα πιο απίθανα βίντεο κλιπ. Και η Νίκη πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε μια επαγγελματική ευκαιρία και τις υποχρεώσεις της με την ομάδα.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/580484033341177856
Και ο Χρήστος όμως αντιμετωπίζει δίλημμα. Πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην Νίκη και στη Φοίβη για τη θέση της αρχηγού. Όταν κρυφακούει τυχαία μια συζήτηση της Νίκης με τον Αχιλλέα συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει κανένα δίλημμα και κάνει αρχηγό τη Νίκη, παρόλο που η Φοίβη πρώτευσε στο τεστ που τους έβαλε.
https://twitter.com/ChrisMaGR/status/580485009443831808
Και στο τέλος βλέπουμε τη διαφορά ανάμεσα στη Νίκη και τη Φοίβη. Όταν το δίλημμα είναι δουλειά ή οικογένεια, για τη Νίκη δεν υπάρχει καν δίλημμα. Και πλέον οικογένεια, πέρα από τα παιδιά της, είναι και η ομάδα. Η Φοίβη από την άλλη επειδή δεν είχε ουσιαστικά οικογένεια δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε αυτήν. Έχουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, τώρα που η Φοίβη αποφάσισε να κρεμάσει την ομάδα.
image
Tagged ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πού είμαι;

Διαβάζεις το Εθνική Ελλάδος: «Λάμβανε Υπόψη Μόνο Το Συμφέρον Της, Με Οποιο Κόστος Για Τους Αλλους» at My Life… And more Uninteresting Stuff.

meta